Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Salomon Momentum softshell pánt M Black L

Zobraziť katalóg
Salomon Momentum softshell pánt M Black L
Nohavice pánske Nordic na bežecké lyžovanie v chladnom počasí, veľkosť L
Kód:  SPT10566 Produktové číslo:  00887850673321 Stránky výrobcu
Salomon Momentum softshell pánt M Black L Predaj skončil

Salomon Momentum softshell pánt M Black L

Každého milovníka bežeckého lyžovania zaiste poteší softshellové nohavice Salomon Momemtum. Sú určené pre předzávodní zahrievacie tréningy a beh na lyžiach. Vďaka skvelým vlastnostiam zabezpečí optimálnu teplo v každom počasí.

kľúčové vlastnosti

  • Svojim strihom Motion Fit a širokým lemom v páse zaistí veľký komfort pri lyžovaní pred preteky alebo po nich
  • Softshellový predok proti vetru a priedušný strečový zadný diel udrží optimálne teplo za každého počasia
  • Správny technický materiál v správnej zóne zabezpečí optimálny výkon (Technológia Smart Skin)
  • Technológia Advanced Skin Shield vás skvele ochráni proti vetru, snehu a mrazu, ale zároveň zaistí priedušnosť oblečenie a napomáha tak zachovať stálu telesnú teplotu
  • Väcšiu bezpečnosť za nepriaznivého počasia zabezpečí reflexné prvky vpredu aj vzadu

Skvelé v každej situácii

Nohavice určené k bežeckému lyžovaniu vás iste poteší svojím perfektným strihom a širokým lemom v páse, vďaka čomu budú veľmi pohodlné na nosenie. Špeciálna technológia vás ochráni pred vetrom, snehom aj mrazom a správny technický materiál na správnom mieste zaistí optimálny výkon.

padnú každému

Súčasťou je sťahovacia šnúrka a nohavice so spevňujúcim pásikom v dolnej časti a zipsom. Vďaka tomu vám nohavice zaiste skvele padnú. Nesmie chýbať ani dve postranné vrecká na drobné predmety a reflexné prvky, ktoré zvýšia vašu bezpečnosť za nepriaznivého počasia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Momentum softshell pánt M Black L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Momentum softshell pant M Black L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon Momentum softshell nadrág M fekete L.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií