Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Salter 1102 GNDR

Zobraziť katalóg
Salter 1102 GNDR
Kuchynská váha do 5kg, funkcia Tara, funkcia Aquatronic, veľký displej
Kód:  SALKV005 Produktové číslo:  1102GNDR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salter 1102 GNDR

Kvalitní váha rozhodně patří mezi věci, bez kterých se v kuchyni neobejdete. Ušetří práci o to víc, pokud je s ní jednoduchá manipulace a dobře se udržuje. Výrobky značky Salter tyto podmínky rozhodně splňují. Například hladký skleněný povrch lehce otřete a nebudete muset hledat a mýt speciální mísu, stačí nádoba, kterou máte právě po ruce. Funkce TARA se bude hodit při dovažování a přidávání vážených surovin. S funkcí AQUATRONIC budete také spokojeni, pokud potřebujete přepočítávat množství odvažovaných tekutin (ml vs fl oz). Vše se čitelně zobrazí na digitálním displeji o rozměrech 6,5x2,9 cm. Maximální nosnost této zelenobílé váhy je 5 kg a to pohodlně stačí například na odvážení ovoce na vynikající moučník pro skupinu přátel.

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!
Šírka
23 cm Hotovo!
Výška
1,7 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Max. nosnosť
5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Rozmery

Šírka
23 cm Hotovo!
Výška
1,7 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!

Vlastnosti

Max. nosnosť
5 kg Hotovo!
Presnosť váženia
1 g Hotovo!
Typ
Digitálna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salter 1102 GNDR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salter 1102 GNDR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salter 1102 GNDR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salter 1102 GNDR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salter 1102 GNDR.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií