Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Salter BW02293

Zobraziť katalóg
Salter BW02293
Sada nožov 5ks, kuchársky nôž, nôž na chlieb, filetovací nôž, kuchynský nôž, vykosťovací nôž, magnetický držiak, materiál 3CR14 nerezová oceľ
Kód:  SALNO001 Produktové číslo:  BW02293 Stránky výrobcu

Salter BW02293

Dovýbava si svoju kuchyňu štýlovými a praktickými nožmi. Všetky nože by mali byť kvalitné, ostré a navyše s dobre padnúci rukoväťou. Spoločnosť s Salter prichádza na trh hneď s celým setom, ktorý sa bezpochyby stane nepostrádateľným pomocníkom každého kuchára či priaznivca varenia.

Päť pomocníkov

  • kuchársky nôž
  • nôž na chlieb
  • filetovací nôž
  • kuchynský nôž
  • vykosťovací nôž

Šikovná sada pre všetko

Máte radi mäso a rovnako radi si ho sami spracovávate? Potom iste uvítate vykosťovací nôž, ktorý disponuje úzku špicatou čepeľou. Tá si ľahko poradí so sťahovaním mäsa z kože, odstráni prebytočné šľachy a ľahko s ňou rozporcujeme a vykostíte mäso. Nájdete tu aj kuchársky nôž, ktorý má chrbát aj brit ľahko prehnutý, vďaka čomu má všestranné využitie a svojou funkciou vhodne dopĺňa ostatné nože.

Neoddeliteľnou súčasťou setu je tiež nôž na chleba. Dlhá a silná vrúbkovaná čepeľ prereže tvrdú chlebovú kôrku a pri krájaní pečiva či croissantov vám nezostanú omrvinky. Sada ďalej obsahuje kuchynský nôž, ktorý je vhodný na krájanie zemiakov, zeleniny, ovocia alebo rýb. Keď už je zmienka o rybách, tu bude najväčším pomocníkom filetovací nôž, bez ktorého možno len ťažko oddeliť kožu od kostí.

šetrí miesto

Sada obsahuje aj praktický magnetický držiak, ktorý jej dodáva estetický vzhled a navyše vám vyrieši problém s nedostatkom miesta. Vďaka nerezovému spracovaniu zapadne do každej kuchyne.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v súprave
5 ks Hotovo!
Príslušenstvo
Stojan na nože Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov v súprave
5 ks Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Stojan na nože Hotovo!
Poznámka:
» Všetky súpravy nožov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salter BW02293 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salter BW02293. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salter BW02293. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salter BW02293. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salter BW02293.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií