AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsonite GT Supreme Laptop Backpack

Zobraziť katalóg
Samsonite GT Supreme Laptop Backpack

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite GT Supreme Laptop Backpack Predaj skončil

Samsonite GT Supreme Laptop Backpack

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Batoh GT Supreme Laptop značky Samsonite je ideálny na notebook s maximálnou uhlopriečkou 14,1" a tablet s maximálnou uhlopriečkou 10,1". Batoh je jedinečný nielen svojím elegantným dizajnom a vysoko kvalitným odolným spracovaním, ale tiež premysleným systémom doplnkových úložných priestorov, ktoré umožňujú dokonalú organizáciu vašich vecí. O ochranu notebooku aj tabletu proti nárazom, poškriabaniu i nečistotám sa postará kvalitné vnútorné vystuženie. Komfortný pocit pri nosení poskytuje ergonomicky tvarované vystuženie chrbta spoločne s pohodlnými nastaviteľnými popruhmi. Batoh je navyše vybavený šikovným pásom na jednoduché pripojenie k držadlu kufra, čo vám zaistí ešte pohodlnejšie cestovanie. Batoh má viac farebných variantov.

Kľúčové vlastnosti batoha Samsonite GT Supreme Laptop Backpack

  • Batoh GT Supreme Laptop zaistí bezpečné cestovanie s notebookom do veľkosti 14,1"
  • Ďalšia vystužená priehradka na tablet 10,1"
  • Batoh má viac farebných variantov
  • Jedinečná RFID ochrana poskytne bezpečie vašim platobným kartám
  • Kvalitné spracovanie z vysoko odolného balistického nylonu a prémiovej hovädzej kože (90 % nylon, 10 % koža)
  • Dômyselný systém vreciek a úložných priestorov
  • Nastaviteľné ramenné popruhy s vystužením a ergonomicky tvarovaný chrbát

Prepracovaný úložný systém batoha GT Supreme Laptop

Vedľa hlavného priestoru na notebook s integrovaným miestom na uloženie tabletu disponuje batoh tiež dvomi veľkými prednými vreckami, z ktorých jedno poskytuje RFID ochranu, vďaka ktorej budú dáta vašich platobných kariet naozaj v bezpečí. Priestranné horné vrecko skvele využijete na bezpečné uloženie okuliarov. Do vnútorného vrecka zo sieťoviny pohodlne naskladáte predmety strednej veľkosti. Ďalej vnútri batoha nájdete ako držiak dokumentov, tak aj priestor na káble a príslušenstvo. 

Vnútorný priestor na notebook:
25 × 34 × 3,5 cm

Hmotnosť:
0,9 kg

Parametre a špecifikácia

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite GT Supreme Laptop Backpack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite GT Supreme Laptop Backpack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite GT Supreme Laptop Backpack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite GT Supreme Laptop Backpack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite GT Supreme Laptop Backpack.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií