Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsonite Lady Biz II Flat Crossover iPad strieborno šedá

Zobraziť katalóg
Samsonite Lady Biz II Flat Crossover iPad strieborno šedá
5 1 hodnotení
Taška na tablet - Polyester s nylonom/eko koža, vonkajší rozmer 26.5x5x29cm, vnútorný rozmer 24.1x19x0.9cm
Kód:  GR877a2 Produktové číslo:  23U45002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Lady Biz II Flat Crossover iPad strieborno šedá Predaj skončil

Samsonite Lady Biz II Flat Crossover iPad strieborno šedá

Brašna ála kabelka na tablet Samsonite Lady Biz II Flat Crossover v striebristo šedom farebnom prevedení je skvelým riešením pre uchovanie vášho tabletu v bezpečí. Bola špičkovými dizajnérmi navrhnutá priamo na mieru náročným obchodnicím, pre ktoré je reprezentatívne a štýlové batožina nevyhnutným doplnkom. Navyše je dokonale prispôsobená potrebám ženy ako svojím vzhľadom, tak aj praktickosťou.

Organizácie, funkčnosť, bezpečnosť

Pri výrobe tohto unikátneho batožinu bol kladený dôraz predovšetkým na väčšie organizáciu, funkčnosť a bezpečnosť. Taška je vybavená odnímateľnou vreckom, do ktorej pohodlne uložíte treba vaše doklady alebo iné drobnosti. Vnútorný priestor tašky je potom tvorený polstrovanou prepážkou na tablet do veľkosti 9.7 "a mnohými ďalšími menšími vreckami a kapsičkami. Svoje extra miesto tu teda nájdu všetky vaše nevyhnutnosti, ktoré teraz pohodlne a prakticky uložíte do jednej jedinej brašne!

Pohodlné nosenie

Taška na notebook Samsonite Lady Biz II je vyrobená z prvotriednej kombinácie polyesteru s nylonom az eko kože. Znížená hmotnosť materiálu prispieva výrazne pohodlnejšiemu a zdravšiemu nosenie. Taška je opatrená odnímateľným ramenným popruhom.

Parametre a špecifikácie:

Farebné prevedenie:
Striebristo šedé

Materiál:
Polyester s nylonom
Eko kože

Hmotnosť:
0,5 kg

Vonkajšie rozmery:
26.5 x 5 x 29 cm

Vnútorné rozmery:
24.1 x 19 x 0.9 cm

Určené pre:
Ženy

Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Hĺbka
5 cm Hotovo!
Šírka
26,5 cm Hotovo!
Výška
29 cm Hotovo!
Max. uhlopriečka notebooku
10" Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
5 cm Hotovo!
Šírka
26,5 cm Hotovo!
Výška
29 cm Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
10" Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Lady Biz II Flat Crossover iPad stříbřitě šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Lady Biz II Wohnung Crossover iPad silbergrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Lady Biz II Wohnung Crossover iPad silbergrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Lady Biz II Flat Crossover iPad ezüstszürke.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií