AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsonite Laptop Pillow2 Top Loader L 17 "čierna

Zobraziť katalóg
Samsonite Laptop Pillow2 Top Loader L 17 "čierna
Taška na notebook - Rozmery: vnútorné 40x29x4.5cm, vonkajšie 44.5x34x16.5cm
Kód:  GR600m Produktové číslo:  V3709004 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Laptop Pillow2 Top Loader L 17 "čierna Predaj skončil

Samsonite Laptop Pillow2 Top Loader L 17 "čierna

Atraktívne brašna na notebook s unikátnou vnútorné výplní určená pre notebooky s uhlopriečkou 17 "a maximálnymi rozmermi 40 x 29 x 4,5 cm.Brašna svojím luxusným spracovaním a zaujímavým dizajnom upúta na prvý pohľad.Hlavným cieľom brašne je však čo možno najefektívnejšie chrániť váš notebook a tento model do bezo zvyšku spĺňa.Vnútrajšok tašky je totiž vyplnený unikátne penovou výplňou zo špeciálneho materiálu s tvarovou pamäťou, takže sa vrecko určená na notebook po určitom čase vytvaruje presne podľa vášho notebooku a tým mu poskytne maximálnu poohodlí a bezpečnosť.Pre príslušenstvo, CD a DVD média, dokumenty, mobilný telefón, fotoaparát a podobné potrebné veci sú pripravené ďalšie dve vrecká s organizérom.V prednej časti je potom ešte umiestnená menšia kapsa na drobnosti.Všetky vrecká sú samozrejme uzatvárateľné zipsom.Pohodlný odnímateľný popruh na rameno len zvýrazňuje výnimočnosť tejto brašne.

Parametre a špecifikácie:

Materiál:
Tkaný nylon

Hlavné vlastnosti:
Vrecko na notebook vyplnená unikátne materiálom s tvarovou pamäťou
Ďalšie dve veľké vrecká pre príslušenstvo
Vonkajšie vrecko na drobnosti
Všetky vrecká uzatvárateľné zipsom
Odnímatelný popruh

Vnútorný rozmer kapsy:
40 x 29 x 4,5 cm

Vonkajšie rozmery:
44,5 x 34 x 16,5 cm

Farba:
Čierna

Objem:
23,02 litra

Hmotnosť:
1,96 kg
Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Laptop Pillow2 Top Loader L 17 "čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Laptop Pillow2 Top Loader L 17" černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Laptop Pillow2 Top Loader L 17" černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Laptop Pillow2 Top Loader L 17" černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Laptop Pillow2 Top Loader L 17" černá.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií