Alza pre firmy

Samsonite Network 2 Tablet Bag 7 "-10.2" šedá

Zobraziť katalóg
Samsonite Network 2 Tablet Bag 7 "-10.2" šedá
Taška na tablet - Vnútorný rozmer 26.5x19x3cm
Kód:  GR839m2 Produktové číslo:  41U08001 Stránky výrobcu
Samsonite Network 2 Tablet Bag 7 "-10.2" šedá Predaj skončil

Samsonite Network 2 Tablet Bag 7 "-10.2" šedá

Elegantný brašňa Samsonite je určená pre každodenné cestovanie s tabletom. Ponúka veľa prepracovaných detailov, aby vaše cesty čo najviac uľahčila. Vnútorné polstrovaná kapsa je vybavená poistkou na suchý zips proti vypadnutiu notebooku a zaisťuje perfektnú ochranu vášho prístroja pred nárazmi. Navyše do vrecka bez problémov poskladáte ďalšie veci dennej potreby a dokumenty. Taška ponúka aj špeciálne predné vrecká pre drobné vybavenie a vrecko na mobilný telefón.

Taška je vyrobená z vodeodolného polyesteru. Pre prenášanie je určený nastaviteľný ramenný popruh alebo mäkká a nekĺzavá neoprenová ucha. Sami si tak môžete zvoliť spôsob prenášania, ktorý vám vyhovuje. Počas ciest iste oceníte pásik na zadnej strane pre uchytenie k teleskopickej rukoväti kufra.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:

tablety 7 "- 10,2"

Materiál:
polyester

Rozmery:
vnútorné rozmery: 26,5 x 19 x 3 cm
hmotnosť: 410g
objem 5l

Farebné prevedenie:
šedá
Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Materiál
Polyester Hotovo!
Materiál
Polyester Hotovo!
Max. uhlopriečka notebooku
10,2" Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
10,2" Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Poznámka:
» Všetky tašky na tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Network 2 Tablet Bag 7 "-10.2" šedá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Network 2 Tablet Bag 7"-10.2" šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Network 2 Tablet-Tasche 7 "-10,2" grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Network 2 Tablet-Tasche 7 "-10,2" grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Network 2 Tablet táska 7 "-10,2" szürke.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií