Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi 14 Ultra bundle

Samsonite Slim Classic Leather XL sivé

Zobraziť katalóg
Samsonite Slim Classic Leather XL sivé
Puzdro na mobil - Kožené, vnútorný rozmer 8.5x15x1.1cm
Kód:  GR250i2 Produktové číslo:  P1108004 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Slim Classic Leather XL sivé Predaj skončil

Samsonite Slim Classic Leather XL sivé

Samsonite Slim Classic Leather XL je módní a stylové pouzdro na mobilní telefon. Toto pouzdro je vyrobeno z pravé kůže, je velmi měkké, pyšní se rozměry 8,5 x 15 x 1,1 cm. Na přední straně pouzdra naleznete stylový nápis Samsonite, který propůjčuje celému designu punc luxusu. Vnitřní strana pouzdra je vyrobená ze surové kůže, která napomáhá k leštění displeje Vašeho telefonu. Toto pouzdro dokonale ochrání Váš komunikátor a dodá mu jedinečný styl.

Parametry a specifikace:

Barevné provedení:

Červená

Materiál:
Šedá

Vnitřní rozměry:
8,5 x 15 x 1,1 cm

Parametre a špecifikácia

Materiál
Koža Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Koža Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Slim Classic Leather XL sivé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Slim Classic Leather XL šedé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Classic Leather Schlank XL grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Classic Leather Schlank XL grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Slim Classic Leather XL šedé.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií