Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Samsonite Spectrolite Laptop Backpack 17,3 "hnedý

Zobraziť katalóg
Samsonite Spectrolite Laptop Backpack 17,3 "hnedý
4,5 2 hodnotení
Batoh na notebook - Polyester s nylonom/eko koža, vnútorný rozmer 28x42x4.5cm
Kód:  GR861b8 Produktové číslo:  80U13009 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Spectrolite Laptop Backpack 17,3 "hnedý Predaj skončil

Samsonite Spectrolite Laptop Backpack 17,3 "hnedý

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Prepracovaný batoh s veľmi flexibilnými možnosťami používania. Štandardne je určený pre notebook do veľkosti 17,3 ", ale pojme aj celú škálu príslušenstva a osobných vecí. Batoh je rozdelený do dvoch častí. Hlavnú časť tvoria polstrované vrecko pre notebook. Druhá časť obsahuje priestor pre ďalšie vybavenie, Dve vrecká na zips, jednu obyčajnú kapsu a deliace prepážky napr pre dokumenty. Na prednej strane je samostatná vrecko s organizérom, Kam prehľadne poskladáte všetky nutné drobnosti. Na bokoch sú ešte menšie vrecká na zips.

A teraz k flexibilite. Ak by vám základná veľkosť batohu 27,5 litrov nestačila, batoh sa jednoducho dá rozšíriť až na 30 litrov. Chcete rýchlo zaznamenať vaše myšlienky či pracovať? Nie je problém. Obe časti batohu sa dajú rozopnúť a úplne otvoriť, čím možno okamžite pracovať na notebooku. Často cestuje? Batoh má návlekovou chlopňu, takže ho ľahko pripevníte na výsuvné madlo kufru s kolieskami. Pre nosenie samostatne ponúka madlo, nastaviteľné ramenné pásy a polstrovanie celej zadnej časti pre väčší komfort. Na spodnej časti sú gumové nožičky chrániaci batoh proti oderu.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Notebooky do uhlopriečky 17,3 "(28 x 42 x 4,5 cm)

Materiál:
Polyester s nylonom, eko koža, kovové doplnky

Objem:
27,5/30 l

Rozmery:
37 x 50 x 25/29 cm

Hmotnosť:
1,61 kg

Parametre a špecifikácia

Materiál
Polyester Hotovo!
Hĺbka
29 cm Hotovo!
Šírka
37 cm Hotovo!
Výška
50 cm Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
29 cm Hotovo!
Šírka
37 cm Hotovo!
Výška
50 cm Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
17,3" Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Spectrolite Laptop Backpack 17,3 "hnedý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Spectrolite Laptop Backpack 17.3" hnědý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Laptop Rucksack Spectrolite 17.3 "braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Laptop Rucksack Spectrolite 17.3 "braun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Spectrolite Laptop Backpack 17.3 "barna.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií