AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsonite Tabzone iPad Mini 3 a 2 ColorFrame šedo-zelené

Zobraziť katalóg
Samsonite Tabzone iPad Mini 3 a 2 ColorFrame šedo-zelené
Puzdro na tablet - PU, vnútorný rozmer 13,5 x 20 x 0,7 cm, automatické zapínanie / vypínanie
Kód:  GR839c4c2d Produktové číslo:  38U18019 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Tabzone iPad Mini 3 a 2 ColorFrame šedo-zelené Predaj skončil

Samsonite Tabzone iPad Mini 3 a 2 ColorFrame šedo-zelené

Ak hľadáte kvalitné puzdro iPad Mini 3 a Mini 2 , ktoré vyzerajú tak luxusne ako tablety, budete si môcť vychutnávať flip puzdro Samsonite Tabzone ColorFrame. Môže mať tabletku v rôznych polohách, má magnetický uzáver a vyzerá skvele.

Kľúčové vlastnosti

  • Určený ako pre Mini 3 a Mini 2 Pad
  • Ochrana a štýl v jednom
  • Automatické vypnutie alebo zapnutie tabletu
  • Upravte nastavenia suchého zipsu pre prehrávanie alebo sledovanie videí
  • Vyrobené z odolného polyuretánu
  • Otvory pre fotoaparát a nabíjačku

Investovanie do ochrany stojí za to

Prečo vlastne vytvoriť tabletku? Jasne kvôli ochrane - aj keď ju používate sami, nevyhnete sa miernym šokom, trasom alebo poškriabaniu v priebehu času. Prípad zabraňuje všetkému, čo pomáha udržať elektroniku vysokú.

Samsonite Tabzone ColorFrame taktiež vyzerá ako šedá a zelená kombinácia farieb s vzhľadom na lakovaný hliník . Nezvyšuje veľkosť tabletu a je veľmi ľahká. Užite si magnetické uzamykanie, samozrejme všetky výrezy a otvory pre konektory a kameru. 

Sledujte videá na stojane

Puzdro nie je len ochranným krytom, ale má aj odlišné pozície vďaka integrovanému stojanu na suchý zips . Chcete snídať, čo je nové na svete pri raňajkách? Máte radi pozeranie iných videí alebo prezeranie fotografií? Potom je pre všetky tieto činnosti ideálny stojan.

Trvanlivý polyuretán s hladkými a perforovanými prvkami a mäkkou vnútornou vrstvou bol použitý na výrobu puzdra. Je to ideálna voľba pre každodenné použitie.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Polyuretán Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Polyuretán Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan Hotovo!

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Tabzone iPad Mini 3 a 2 ColorFrame šedo-zelené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Tabzone iPad Mini 3 & 2 ColorFrame šedo-zelené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Tabzone iPad Mini 3 & 2 ColorFrame šedo-zelené. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Tabzone iPad Mini 3 & 2 ColorFrame šedo-zelené. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Tabzone iPad Mini 3 + 2 ColorFrame szürkészöld.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií