P&G MS v hokeji_CZ

Samsung 950 Pre 256GB

Zobraziť katalóg
Samsung 950 Pre 256GB
4,9 21 hodnotení
SSD disk M.2, NVMe, čítanie až 2200MB/s, zápis až 900MB/s, 200TBW
Kód:  SAS010m6 Produktové číslo:  MZ-V5P256BW Stránky výrobcu

Samsung 950 Pre 256GB


Energetická účinnosť a odolnosť

SSD disk Samsung 950 PRO novej generácie ponúkne nekompromisný výkon v kompaktnom prevedení M.2. a je tak ideálnou voľbu pre použitie v špičkových PC a pracovných staniciach. Disk je založený na technológii V-NAND s podporou zbernice PCI Express Gen 3 × 4, takže oproti SATA SSD poskytuje vyššiu priepustnosť dát a nižšiu latenciu.


Dychberúca rýchlosť spracovania dát

Vďaka vynikajúcej priepustnosti je disk ideálnou voľbou pre spracovanie náročných úloh ako sú napr. rôzne simulácie, analýzy dát a pod. Oproti bežným SATA SSD diskom Samsung 950 ponúka 2,5× rýchlejší zápis a 4,5× rýchlejšie čítanie dát rýchlosťou až 2500 MB/s.


Úspora energie pri maximálnom výkone

V porovnaní so SATA SSD je disk Samsung 950 Pro energeticky úspornejší, takže sa nemusíte obávať, že by počas spracovania náročných úloh dochádzalo k rýchlemu poklesu kapacity batérie. Spotreba dosahuje hodnoty okolo 7W, čo je porovnateľné so spotrebou klasických 3,5" pevných diskov.


Vysoká odolnosť pri zaťažení

Technológia V-NAND vďaka integrovaným izolátorom zvyšuje účinnosť a taktiež predlžuje životnosť disku. Izolátory sa postarajú o menšie namáhanie jednotlivých častí a zvyšujú odolnosť proti opotrebovaniu. K dispozícii je tiež systém dynamickej tepelnej ochrany, ktorý efektívne znižuje prehrievanie disku a riadi jeho teplotu.

 

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

v nazve je uvedene "pre"' namiesto "pro", preto sa tazsie vyhladava... Uz viac krat som si vsimol takuto chybicku - zeby automaticky prekklad z CZ do SK? :)

Dobrý den. Chci se zeptat, zda tento SSD disk bude správně fungovat se základní deskou ASUS Z97-P, která má slot M.2 a zda bude využita plná kapacita disku a jeho deklarované rychlosti zápisu a čtení. Děkuji. VJ

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké jsou rozměry SSD Samsung 950 Pro, je to běžný standart 2280 do notebooku jako u jiných? Děkuji předem

Diskusia a poradňa k Samsung 950 Pre 256GB
Príslušenstvo pre Samsung 950 Pre 256GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung 950 Pro 256GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung 950 Pro 256 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung 950 Pro 256 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung 950 Pro 256 gigabájt.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií