Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung BD-H8500

Zobraziť katalóg
Samsung BD-H8500
4,5 2 hodnotení
Blu-ray prehrávač 3D, BD, DVD-Video/DVD±R/DVD±RW, CD DA/CD-R/CD-RW, DivX/DivX HD, MKV, WMV, JPEG, MPO, MP3, DVB-T/C, HDMI, USB, DLNA, WiFi, HDD/USB Recording, Smart Hub, webový prehliadač, multiroom
Kód:  WH851i2 Produktové číslo:  BD-H8500/EN Stránky výrobcu

Samsung BD-H8500

Samsung BD-H8500 je zástupca inteligetných Blu-ray prehrávačov v spojení tunerom na príjem DVB-T/C. Prehrávač zvláda prehrávať ako klasické DVD formáty a filmy na Blu-ray diskoch, tak aj moderné 3D Blu-ray disky. Vďaka integrovanému tuneru môžete nahrávať svoje obľúbené relácie na zariadenie pripojené cez USB alebo na vnútorný 500 GB disk. S vynikajúcou funkciou prevzorkovania DVD na vyššie rozlíšenie si svoje obľúbené filmy naozaj užijete. Spolu s podporou pokročilých zvukových formátov vytvoria úžasnú atmosféru, ktorá vás plne ponorí do diania.

S týmto prehrávačom získate aj prístup k službe Smart Hub, ktorá je vašou bránou do stále sa zväčšujúceho sveta multimediálneho obsahu. Jednoducho vyhľadajte čo vás zaujíma a pozerajte filmy online. Alebo si ich môžete nechať odporučiť. Vďaka dvojjadrovému procesoru bude všetko svižne reagovať, vrátane webového surfovania. S funkciou AllShare Play môžete streamovať filmy, fotografie a hudbu z akýchkoľvek zariadení v blízkom okolí - napr. z počítačov a smartfónov. Dokonca môžete svoj smartfón použiť ako ovládač.

Pripojenie k sieti sprostredkujete ethernetovou sieťou alebo bezdrôtovým WiFi. Medzi rozhraním poteší aj praktický USB vstup slúžiaci na pripojenie dátového úložiska, z ktorého si budete môcť priamo prehrávať uložený obsah. Výstup HDMI zabezpečí absolútne dokonalú kvalitu obrazu aj zvuku. Zariadenie okrem tohto ponúkne aj možnosť rippovania CD do MP3. Za pár minút môžete mať svoje obľúbené hudobné CD pripravené do MP3 prehrávača na cesty.

Parametre a špecifikácia:

Podporované médiá:
3D Blu-ray
Blu-ray video
DVD-Video/DVD±R/DVD±RW
CD-DA/CD-R/CD-RW

TV tuner:
DVB-T/C
Audio formáty:
Dolby Digital, Dolby Digital Plus/TrueHD, DTS Surround, DTS-HD Master Audio, DTS-HD, LPCM, AAC, MP3, WMA, FLAC, OGG, APE, M4A, WAV, MKA

Video formáty:
MPEG 2/4, DivX, DivX HD, AVCHD, MKV, WMV, ASP, 3GP, FLV, m2ts, MOV, TP, TS, TTS, VOB, MP4

Obrazové formáty:
JPEG (HD), JPG, JPE, MPO, PNG

Pevný disk:
Kapacita: 500 GB
Formát: 3,5"

Funkcie:
BD Wise
BD Wise Web
BD Profile 5.0
Zvýšenie rozlíšenia (DVD)
Smart Hub
Diaľkové ovládanie smartfónom
Webový prehliadač
CD Ripping
Elektronický programový sprievodca (digitálny)
Teletext (OSD)
Titulky (DVB, TTX)
Rodičovský sprievodca
Rádio

Spotreba:
Zapnuté: 32 W
Standby: 1 W

Rozhranie:
HDMI-CEC (Anynet+)
RJ-45 (Ethernet)
USB 2.0
Optický S/PDIF výstup
Vstup rozhranie CI+ (Common Interface)
WiFi (WiFi Direct)

Rozmery:
430 x 55 x 282 mm

Hmotnosť:
2,7 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude tento rekordér fungovat v roce 2021 s přechodem na DVB T2?

Dobrý den, chci se zeptat jestli zařízení umí taky nahrávat na dvd nebo BR, o pár řádků níže píšete že neumí, že to je jen přehrávač a navíc jem ho podle alzy našel jako rekordér. Ovšem v popisu píšete DVD-RW, kdyby to byl jen přehrávač nebude mít přece v popisu DVD-RW ... nebo to umí jen přehrát přepisovatelné??

Lze upravit pri nahravani komprimaci tak jak u DVD rekorderů? Aby se veslo na HDD vice poradu.

Dobrý den. Umí i vypalovat na disky DVD nebo Blu-ray? Díky.

Dobrý den. Je rekordér kompaktibilní s CA modulem používaným kabelovým operátorem UPC? Děkuji předem za odpověď.

Prosím o informaci, zda je k DVD rekorderu Samsung BD - H8500 možno připojit dva televizory (druhý je pro manželku v kuchyni), pokud ano, za jakých podmínek.

Dobrý den, lze na tento rekordér nahrát pořad pomocí časovače později v nepřítomnosti uživatele? Např. o dovolené apod. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Samsung BD-H8500
Príslušenstvo pre Samsung BD-H8500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung BD-H8500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung BD-H8500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung BD-H8500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung BD-H8500.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií