Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung BD-J7500

Zobraziť katalóg
Samsung BD-J7500
4,2 8 hodnotení
Blu-ray prehrávač 3D, BD, DVD-Video/DVD ± R/DVD ± RW, CD-R/RW, DiVX/DiVX HD, AVCHD, JPEG, MKV, WMV, MPO, HDMI, USB, WiFi, DLNA, LAN, 6 natívnych aplikácií , USB nahrávanie
Kód:  WH851q3 Produktové číslo:  BD-J7500/EN Stránky výrobcu

Samsung BD-J7500

Blu-Ray prehrávač na prvý pohľad upúta pozornosť futuristickým dizajnom v kombinácii čiernej a titánovo kovovej farby, vďaka ktorému sa hodí do každého moderného interiéru. Samsung BD-J7500 si poradí s CD, DVD, aj Blu-ray diskami, pričom dopriať si môžete aj 3D zobrazenie. Vychutnajte si svoje obľúbené filmy v ultrajemnom rozlíšení vďaka Ultra HD prevzorkovaniu. S prechodom na Ultra HD sa dostanete na 4x vyššie rozlíšenie, ako je tomu pri Full HD. Obraz bude vyzerať realisticky a s jemnými detailami.

Zábava ako so Smart TV

S prehrávačom získate tiež prístup k službe Smart Hub, s ktorou sa môžete smelo vydať na prieskum neustále sa zväčšujúceho sveta multimediálneho obsahu. Vyhľadajte si, čo vás zaujíma a sledujte filmy online, vychutnávajte si obsah aj bez nutnosti, vlastniť šikovný televízor. Preskúmajte a bavte sa so stovkami aplikácií, ako sú Facebook, YouTube a ďalšie.

Bezdrôtové WiFi pripojenie

Vďaka bezdrôtovému pripojeniu k sieti, nemusíte použiť otravné káble. Využite funkciu DLNA pre prehrávanie obsahu, ktorý máte uložený v počítači. Či už je to hudba, film alebo napríklad fotogalérie z dovolenky. Podobným spôsobom, len s mobilným zariadením, využite funkciu Screen Mirroring, alebo zrkadlenie obrazovky. Všetko, čo vidíte na displeji vášho smartphonu, sa zobrazí aj na televízii.


Parametre a špecifikácie:

Prehrávané  médiá:
BD, DVD-Video / DVD ± R / DVD ± RW, CD-R / RW, DiVX / DiVX HD, AVCHD, JPEG

Podporované video formáty:
MPEG2 / 4, DivX, DivX HD, AVCHD, MKV, WMV, JPEG, MPO

Podporované zvukové formáty:
Dolby True HD, DTS-HD Master Audio,

Audio výstup:
2kanálový Channel DTS
2kanálový Dolby Decoding

Funkcie:
BD Wise
BD Profile 5.0
Prevod obsahu DVD do rozlíšenia Ultra HD
Zobrazenie na celej obrazovke
Multiroom
Nahrávanie na USB
Smart Hub
Rýchly štart: 0,5 s
2jadrový procesor
Screen Mirroring

Konektivita:
AnyNet + (HDMI-CEC)
Ethernet
1x USB 2.0
DLNA
WiFi Direct
WiFi

AV výstupy:
2x výstup HDMI
Koaxiálny digitálny zvukový výstup
7.1-kanálový analógový audio výstup

Spotreba:
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,4 W
Spotreba počas prevádzky: 22 W

Príslušenstvo:
Batérie
Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!
Rozhraní
S ethernetom, S HDMI, S optickým audio výstupom, S USB, S WiFi Hotovo!
Video formáty
AVCHD, DivX, JPEG, MKV, MPEG2, MPEG4, MPO, WMV Hotovo!
Audio formáty
DTS Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní
S ethernetom, S HDMI, S optickým audio výstupom, S USB, S WiFi Hotovo!
Video formáty
AVCHD, DivX, JPEG, MKV, MPEG2, MPEG4, MPO, WMV Hotovo!
Audio formáty
DTS Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, co by mohlo být příčinou bílého zrnění v obraze při přehrávání BR. Nejde evidentně o závadu konkrétního disku, protože se objevuje při přehrávání různých disků, z nichž některé byly vyzkoušeny na jiném zařízení. Bílé zrnění se objevuje po omezený čas, někdy je slabé, jindy pokrývá celý obraz a vždy po čase zmizí. Děkuji předem za radu.

Dobrý den,zakoupil jsem si minulý týden Samsung BD-J7500.Hudební BD semi seká a přehrávač načítá dlouho do paměti.Zmáčknu li pauzu ještě chvíli načítá a po pár sekundách a znovu puštění opět cca 30 vteřin hraje a opět se seká.Tento bluray disk je nový a ve starším domácím kině hraje bez problémů.Jiný bluray a DVD disk hraje bez problémů. Kde je chyba?

Dobrý den, je zde plnohodnotná verze Smart Hub jako je v Smart TV?

Samsung BD-J7500- podporuje prime prehravani na Netflix? Nasel jsem jen podporu YouTube, ale ne Netflix. Pripadne jestli byste mohli doporucit nejaky blueray prehravac, ktery Netflix podporuje. Dekuji za radu, Ondra

Dobrý den, je možné na tento přehravač ze Smart Hubu nainstalovat aplikaci pro Kuki TV? Díky za odpověď.

Dobry den, umi prehravac zobrazit i titulky ve formatu srt nebo txt? Dekuji

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli je možné aby tento přehrávač přimět přehrávat audio CD do všech reproduktorů 5.1, hrají jen dva repráčky a to jaksi není ono. Děkuji.

Dobrý den,přehraje tento přístroj zvuk Dolby Atmos?

Zdravím je možné připojit a nahrávat na HDD. Díky

Dobrý de, lze na tomto přehrávači přehrávat audio disky bez nutnosti zapínat TV? A pokud ano, ukazuje tracky nebo jen čas? děkuji

12
Diskusia a poradňa k Samsung BD-J7500
Príslušenstvo pre Samsung BD-J7500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung BD-J7500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung BD-J7500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung BD-J7500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung BD-J7500.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií