AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Samsung Clear Cover Galaxy A8 (2018) Transparent

Zobraziť katalóg
Samsung Clear Cover Galaxy A8 (2018) Transparent
5 4 hodnotení
Kryt na mobil pre Samsung Galaxy A8 (2018), plast
Kód:  SAAM1053b4 Produktové číslo:  EF-QA530CTEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Clear Cover Galaxy A8 (2018) Transparent

Samsung Clear Cover je priehľadný zadný kryt pre mobilný telefón Samsung Galaxy A8 (2018). Kryt je navrhnutý špeciálne pre tento model telefónu, takže budete mať bezproblémový prístup k všetkým konektorom a ovládacím prvkom. Kryt je vyrobený z odolného materiálu, ale napriek tomu je veľmi odolný a ochráni váš telefón pred poškriabaním alebo pádom.

Kľúčové vlastnosti krytu Samsung Clear Cover pre Galaxy A8

  • Kryt je navrhnutý špeciálne pre daný model telefónu
  • Bezproblémový prístup ku konektorom
  • Kryt je vyrobený z kvalitného materiálu
  • Jedná sa o originálny kryt od spoločnosti Samsung
 

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!
Barva
Priehľadná Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Farba a motív

Barva
Priehľadná Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, tento kryt (Samsung Galaxy Cover Galaxy A8) vám měl původně dorazit na sklad začátkem února. Pak jste změnili termín naskladnění až na 6. března, ale teď je najednou na skladě, nicméně pokud se nemýlím, v názvu přibylo slovo "Transparent". Je to trochu matoucí označení, máte na skladě i tu neprůhlednou (šedivou) variantu? Díky za odpověď, ZL

Dobrý den, bude ještě někdy v nabídce Samsung Galaxy A8 (šedý nebo černý), nebo je již prodej ukončen? Píši do konverzace ke krytu, protože přímo k mobilu nelze konverzaci vybrat. Děkuji za odpověď. LK

Dobrý den, můžete mi prosím napsat na který e-mail mám zaslat POTVRZENÍ O PROVEDENÍ PLATBY ze dne 31.08.2018 částka 528,00Kč. na účet 188505042/0300 z účtu 212337879/0300 Tuto částku již máte na účtě, přesto zboží mi nechcete odeslat. Miroslav Vrána,jednatel

Dobrý den, mohl bych se zeptat jak je kryt tlustý a jak moc přesahuje přes display? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Samsung Clear Cover Galaxy A8 (2018) Transparent
Príslušenstvo pre Samsung Clear Cover Galaxy A8 (2018) Transparent Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Clear Cover Galaxy A8 (2018) Transparent. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Clear Cover Galaxy A8 (2018) Transparent. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Clear Cover Galaxy A8 (2018) Transparent. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Clear Cover Galaxy A8 (2018) Átlátszó.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií