Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Dex Station

Zobraziť katalóg
Samsung Dex Station
4,4 16 hodnotení
Dokovacia stanica pre Samsung Galaxy S8 a S8+, HDMI (podpora 4K s 30 fps), 2× USB 2.0, 100 Mbit Ethernet, USB-C konektor na nabíjanie
Kód:  SAAA0009a1 Produktové číslo:  EE-MG950TBEGWW Stránky výrobcu

Samsung Dex Station

Samsung DEX Station (Desktop eXperience) je revolučná novinka z dielne spoločnosti Samsung. Táto dokovacia stanica premení váš mobilný telefón Galaxy S8 alebo S8 Plus na počítač. Prístroj stačí vložiť do stojanu, prepojiť s vaším monitorom alebo televízorom a okamžite budete môcť na veľkej obrazovke ovládať mobilný telefón vo veľmi podobnom používateľskom prostredí ako je Windows - pomocou klávesnice a myši. Neustále však budete mať po ruke systém Google Android s prístupom k vašim fotografiám, videám a ďalším dátam uloženým v pamäti telefónu. Dokovacia stanica však nie je iba spojovacím prvkom medzi mobilným telefónom a monitorom, ale obsahuje aj vetrák, ktorý telefón chladí a udržiava ho tak v optimálnych podmienkach. Rozhranie Desktop eXperience obsahuje kancelárske aplikácie ako Word, Excel či PowerPoint.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompatibilný so Samsung Galaxy S8 a S8 Plus
  • Prostredie Desktop eXperience
  • Umožňuje ovládanie telefónu pomocou klávesnice a myši na veľkej obrazovke
  • Funguje aj ako nabíjačka
  • Konektory: HDMI (podpora 4K s 30 fps), 2× USB 2.0, 100Mbit Ethernet, USB-C konektor na nabíjanie
  • Hmotnosť len 230 g

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude podporovat i starsi model S7 / S7 Edge?

Dobrý den, jakou nabíječkou mohu Samsung Dex nabíjet?

Dobrý den. Bude tato starší verze Dex Station fungovat s novým Samsung S9plus?

Dobrý den. Mohly by jste mi doporučit vhodný výběr klávesnice a myši která funguje právě na základě bezdrátového připojení, které bude fungovat právě v této kombinaci dex station, a samsung galaxy s8+ ? děkuji mnohokrát za radu. Přeji hezký zbytek dne. S pozdravem Luděk Kriška.

Dobry den, po pripojeni ke 4k monitoru nezobrazuje 4k rozliseni. Je mozne ze bude problem v hdmi kabelu? Muzete mi pripadne doporucit hdmi kabel, se kterym bude rozliseni 4k fungovat? Dekuji.

Dobrý den , Chtěl jsem se zeptat jak je to se zvukem. Jelikož je propojení přes HDMI , a přidám to k televizi tak by zvuk měl jít přes tu televizi. Nebo se pletu??? a zvuk je prostě jenom přes telefon??? Děkuju za odpověd Jakub

Dobrý deň, mám monitor s display portom, keď kúpim na HDMI kábel redukciu na display port tak to pôjde ??? Ďakujem za odpoveď.

Bude fungovat i s huawei mate 10 pro?

Dobrý den, funguje to s S9 plus? Děkuji.

Dobrý den, bude stanice fungovat i s NOTE8? Vím že by měla ale to že to nikde není jasně uvedeno mě trochu straší. Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Dex Station
Príslušenstvo pre Samsung Dex Station Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung DeX Station . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung DeX Station. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung DeX Station. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung DeX Station.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií