Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAMSUNG Dual Cook NV70M3541RS/EO

Zobraziť katalóg
SAMSUNG Dual Cook NV70M3541RS/EO
5 2 hodnotení
Vstavaná rúra farba: nehrdzavejúca oceľ, čistenie rúry: katalytické, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, spodný ohrev a ventilátor, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač a detská poistka, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A, objem 68l, sieťový kábel so zástrčkou, V׊×H: 59.5×59.5×56.6cm
Kód:  SAMTR002 Produktové číslo:  NV70M3541RS/EO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG Dual Cook NV70M3541RS/EO


Jedna rúra, dve varné zóny

Rúra Samsung Dual Cook NV70M3541RS/EO vám umožní pripravovať niekoľko jedál súčasne. Vďaka praktickej hornej a dolnej varnej zóne môžete oddelene a nezávisle od seba nastavovať teplotu i čas prípravy. Alebo využiť celú jej kapacitu a piecť v nej aj skutočne veľké pokrmy.

Samočistiaci katalytický systém

O svoju čistotu sa dokáže postarať aj sama. Samsung Dual Cook NV70M3541RS/EO disponuje samočistiacou funkciou, tzv. katalytickým systémom, ktorý využíva špeciálne vložky umiestnené v zadnej časti spotrebiča. Katalytická vložka odstraňuje mastnotu zo škvŕn – tie najprv zoxidujú, zmenia sa na paru a následne sa vyparia.

Doprajte si priestor

Rozvíjajte svoju kreativitu aj v kuchyni. Prejavte svoje kuchárske schopnosti s nekonečnými možnosťami rúry Samsung Dual Cook NV70M3541RS/EO a jej veľkorysou 68-litrovou kapacitou. A ak si trúfate na skutočne veľkolepé menu, spotrebič bez problémov pojme hoci aj celého moriaka. Experimentujte a vytvárajte pokrmy plné fantázie, s touto rúrou sa vám každý kulinársky počin podarí.

Úsporná a ekologická

Šetrite svoje náklady, energiu i životné prostredie. Rúra Samsung Dual Cook NV70M3541RS/EO je vybavená pozoruhodnou energetickou účinnosťou triedy A, takže vám dopraje efektívny výkon bez zbytočne vysokých účtov za elektrinu.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 950 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,6 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
68 l Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné k troubám Samsung dokoupit i originál pečící plech? Děkuji

Dobrý den, v tech.parametrech výrobku (Samsung NV NV70M3541RS EO ) je uveden příkon 3950W/230V. Tomu odpovídá proud cca17 A. V manuálu je uvedeno připojení na jistič 10A nebo 15A. V přiložených parametrech je uvedena spotřeba (asi průměrná <1 kW). Prosím, můžete mi tyto divoké údaje rozklíčovat? Resp. jaký je požadovaný nejmenší proud jističe přes který lze výrobek připojit? Děkuji, Zdeněk Drs

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat na pečící troubu siemens dual cook bez par.čištění,jestli se dělá i v černé barvě.Děkuji.

Diskusia a poradňa k SAMSUNG Dual Cook NV70M3541RS/EO
Príslušenstvo pre SAMSUNG Dual Cook NV70M3541RS/EO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG Dual Cook NV70M3541RS/EO.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií