AlzaPlus maličkosti sk

Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TBEGWW Black

Zobraziť katalóg
Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TBEGWW Black
4,8 19 hodnotení
Bezdrôtová nabíjačka s podporou rýchleho nabíjania, maximálny celkový výkon 15 W (výstupy 1 × 12 W a 1 × 5 W), vstup USB-C, technológia rýchleho nabíjania Fast Charge 2.0, podpäťová ochrana, prepäťová ochrana, 1.2m kábel so zakončením USB-C
Kód:  SAAW0103d Produktové číslo:  EP-P5200TBEGWW Stránky výrobcu
Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TBEGWW Black Predaj skončil

Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TBEGWW Black

Nabíjanie prístrojov v dnešnom hektickom svete nebolo nikdy jednoduchšie. Vďaka inovatívnym technológiám už stačí len položiť telefón na podložku bez otravného a zdĺhavého pripájania káblov a konektorov. Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TBEGWW je duálna bezdrôtová nabíjačka, ktorá nabije zároveň dva prístroje položené na jej vrchnej strane. Vďaka technológii Fast Charging podporuje rýchle nabíjanie, a je tak výborným pomocníkom kedykoľvek vašim prístrojom dôjde batéria.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej duálnej nabíjačky Samsung, čierna

  • Elegantná nabíjacia stanica od značky Samsung
  • Duálna bezdrôtová nabíjačka, ktorá nabije až dva prístroje súčasne
  • Vhodná na smartfóny, inteligentné hodinky a mnoho ďalších prístrojov podporujúcich bezdrôtové nabíjanie
  • Príjemný dizajn v matnej čiernej farbe
  • Technológia podporujúca rýchle nabíjanie Fast Charging
  • Dve nabíjacie jednotky vnútri
  • Najjednoduchší a najrýchlejší spôsob nabíjania

Dizajnový minimal

Skvelá vecička s minimalistickým dizajnom poteší ako milovníka nových technológií, tak aj nadšencov do dizajnových kúskov, ktoré v momente, keď sa nepoužívajú, môžu bez problémov slúžiť ako interiérový doplnok. Zamatovo matná čierna, oblé, ale sofistikované tvary a príjemné krivky. To všetko v sebe snúbi vkusný dizajn bezdrôtovej nabíjačky Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TBEGWW, ktorá poteší každé ľudské oko.

Bezdrôtová nabíjačka Samsung Dual Wireless Charging Pad je priateľská ku všetkým

Vnútri nabíjačky Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TBEGWW nájdeme rovno dve nabíjacie jednotky - Fast Charger a Fast Charger 2.0. Okrem inteligentných telefónov bez problémov nabije aj vaše inteligentné Samsung hodinky. Bezdrôtová duálna nabíjačka podporuje pripojenie mnohých prístrojov a je teda vysoko kompatibilná.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Bezdrôtová Hotovo!
Originálna/alternatívna
Originálna Hotovo!
Výkon
15 W Hotovo!
Počet hlavných výstupov
1 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
12 W Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Bezdrôtová Hotovo!
Originálna/alternatívna
Originálna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
15 W Hotovo!
Počet hlavných výstupov
1 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
12 W Hotovo!
Počet druhého výstupu
1 Hotovo!
Maximálny výkon druhého výstupu
5 W Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
2 Hotovo!
Vstup nabíjacej podložky/stojančeka
USB-C Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, Podpäťová ochrana, Regulácia teploty Hotovo!

Kábel

Dĺžka kábla
1,2 m Hotovo!
Konektory kábla
USB-C Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcem sa opýtať aký adaptér sa k tomuto zariadeniu používa (ten pôvodný som stratil).

Dobrý den, podporuje nabíječka samsung galaxy watch active?

dobrý den mohl bych se zeptat dají se nabít galaxy buds plus na části kde se mají nabíjet hodiny ?

Dobrý den, je tato nabíječka pro telefon samsung galaxy s7 a opravdu stačí telefon jen položit a nemusí se nikam zasouvat? děkuji Fořtová

Dobrý den, v recenzích na tuto nabíječku jsem četl, že může být trochu hlučnější (resp. bude vydávat nějaký zvuk), díky zabudovanému větráku. Zajímalo by mě, jestli je tento zvuk slyšet pouze při nabíjení mobilu nebo hodinek. A pokud dojde k jejich nabití, zvuk přestane být slyšet, i když nechám mobil nebo hodinky položené na nabíječce. Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, zdali tato nabíječka nabíjí i přes original Samsung flipové pouzdro. Děkuji za odpověď

Dobry den, v podrobnostech jsem nikde nenasel rozmery nabijecky, jake jsou?

je mozne nabíjet 2 telefony současně?

Dobrý den, můžu se zeptat, jestli na této nabíječce půjdou nabít i nové Galaxy Watch 3? Předem děkuji za odpověď

S originálním přibaleným zdrojem blikají oranžové diody, dle návodu "připojení k neschválenému zdroji". Je nějaké řešení, nebo jedině vrácení/reklamace? Vzhledem k ceně bych čekal alespoň minimální výstupní kontrolu.

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TBEGWW Black
Príslušenstvo pre Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TBEGWW Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TBEGWW Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TBEGWW Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TBEGWW Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TBEGWW Black.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií