Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SAMSUNG DV90M5200QW

Zobraziť katalóg
SAMSUNG DV90M5200QW + 10 rokov záruka na digitálny invertorový motor
4,9 11 hodnotení
Sušička prádla energetická trieda A+++, max. hmotnosť náplne 9kg, hlučnosť 65 dB, počet programov: 14, displej, odložený štart, vnútorné osvetlenie a detská poistka, odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum, výška 85 cm, šírka 60 cm, hĺbka 64 cm
Kód:  SASU003 Produktové číslo:  DV90M5200QW/ZE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG DV90M5200QW

Vyzbrojte svoju domácnosť na nikdy nekončiaci boj s mokrou bielizňou. Kondenzačná sušička DV90M5200QW od spoločnosti Samsung ponúka hneď niekoľko unikátnych technológií, ktoré zlepšujú výsledky sušenia. Medzi tie najväčšie inovácie určite patrí využitie špeciálneho motora, ktorý je dokonale tichý a mimoriadne spoľahlivý a okrem toho špeciálne keramické výhrevné teleso, ktoré sa postará o dlhú životnosť sušičky. Určite oceníte aj OptimalDry™ System, čo je inteligentný sušiaci systém s detekciou zostatkovej vlhkosti, teploty a čistoty tepelného výmenníka. Spotrebič sa môže pochváliť hodnotením energetickej účinnosti A+++. Sušička bielizne Samsung DV90M5200QW/ZO disponuje kapacitou 9 kg bielizne, ktorú ochráni pred pokrčením. Crystal Gloss dvierka dodávajú sušičke elegantný vzhľad. Usušte svoju bielizeň rýchlo, kvalitne a s čo najmenšou spotrebou energie.


Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Samsung DV90M5200QW/ZO

  • Sušička bielizne v bielej farbe s kapacitou diamantového antikorového bubna 9 kg
  • S technológiou tepelného čerpadla na šetrné a úsporné sušenie
  • Sušička prádla je vybavená inteligentným sušiacim systémom OptimalDry™ na priebežnú úpravu času sušenia
  • Využíva keramické výhrevné teleso, ktoré sa môže pýšiť svojou unikátne dlhou životnosťou
  • Okrem toho sušička Samsung DV90M5200QW/ZO disponuje inovovaným filtrom 2 v 1 obsahujúcim dvojvrstvový sieťový filter
  • Indikátor nádobky extrahovanej vody pre perfektný prehľad
  • Možnosť usušenia menšieho množstva bielizne len za 35 minút
  • Monitorovací systém Smart Check diagnostikuje problémy v ranom štádiu a pomocou aplikácie v smartfóne vám navrhne riešenie bez nutnosti asistencie technika
  • Funkcia odloženého štartu
  • Sušička bielizne Samsung ochráni vašu bielizeň pred poškodením a pokrčením
  • Detská poistka proti nechcenému spusteniu
  • Hlučnosť pri sušení do 65 dB
  • Šetrne a vždy s perfektným výsledkom usuší sušička na prádlo Samsung DV90M5200QW/ZO všetky druhy bielizne a dokonca disponuje aj špeciálnym programom na posteľnú bielizeň
  • Dizajnové transparentné dvierka Crystal Gloss
  • Veľký a prehľadný LED displej
  • Sušička patrí do úspornej energetickej triedy A+++
  • Rozmery sušičky Samsung DV90M5200QW/ZO sú: 60 × 85 × 60 cm


Úsporná energetická trieda A+++

Sušička bielizne Samsung DV90M5200QW/ZO je vybavená tepelným čerpadlom, ktoré zabezpečuje usušenie vášho oblečenia ešte šetrnejšie a úspornejšie, čo sa týka nákladov. S hodnotením energetickej účinnosti A+++ si môžete byť istí, že táto sušička Samsung bude mať unikátne nízku spotrebu energie.

Senzory, ktoré sa postarajú o ten najlepší výsledok pri čo najmenšej spotrebe energie

O spoľahlivú detekciu zvyškovej vlhkosti, teploty a čistoty tepelného výmenníka sa u sušičky Samsung DV90M5200QW/ZO postará inteligentný systém OptimalDry™. Ide o senzory, ktoré zabezpečujú dosiahnutie toho najlepšieho výsledku priebežným upravovaním času sušenia. Zároveň tak chránia vašu bielizeň pred prípadným poškodením a navyše aj znižujú spotrebu energie sušičky.

O optimálny sušiaci výkon sa postará filter 2 v 1

Sušička Samsung DV90M5200QW/ZO sa môže pochváliť aj svojím zdokonaleným dvojvrstvovým filtrom, ktorý zaručí ideálny sušiaci výkon bez toho, aby ste potrebovali čistiaci filter pre tepelný výmenník. Akonáhle bude potrebné filter a tepelný výmenník vyčistiť, sušička Samsung DV90M5200QW/ZO vás na to upozorní dvojitým zvukovým signálom.


Prehľad nad nádobkou s extrahovanou vodou

Vďaka indikátoru množstva vody v nádobke budete presne vedieť, koľko vody sušička Samsung DV90M5200QW/ZO z vašej bielizne extrahovala a skondenzovala. S týmto pohodlným systémom nikdy nestratíte prehľad o tom, kedy bude potrebné nádobku s vodou vyprázdniť, aby ste mohli neobmedzene pokračovať v ďalšom sušení.

Ponáhľate sa? Sušička Samsung vaše oblečenie pripraví na nosenie do 35 minút

Ponáhľate sa na stretnutie, alebo do práce a vaša bielizeň je ešte len čerstvo vypraná a stále mokrá? Potom môžete u sušičky Samsung DV90M5200QW/ZO využiť cyklus Rýchle sušenie 35'. Ten sa počas iba 35 minút postará o to, aby ste si už perfektne suchú bielizeň mohli hneď obliecť. Najlepšie bude táto funkcia sušičky Samsung fungovať pri menšom množstve bielizne. Už nemusíte čakať, až sa vám nazhromaždí viac oblečenia, aj niekoľko kúskov bude v sušičke Samsung DV90M5200QW/ZO pri sušení v bezpečí. Samozrejmosťou je aj funkcia odloženého štartu, ktorá zabezpečí možnosť naplánovania času spustenia spotrebiča a nechýba ani detská poistka.

Jednoduché riešenie problémov z pohodlia vášho domova

So systémom automatického monitorovania chýb Smart Check sa nebudete musieť obávať zbytočných nákladov a problémov vzniknutých pri možnej poruche na sušičke Samsung DV90M5200QW/ZO. Smart Check zavčasu rozpozná a diagnostikuje vzniknuté chyby a odporučí vám, pomocou aplikácie vo vašom smartfóne s operačným systémom iOS či Android, ideálne a zároveň to najjednoduchšie riešenie. Nebudete tak musieť strácať čas a nervy s nákladným hľadaním servisného technika.


  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,25 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,25 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
64 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
50 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie sušičky
Odložený štart, Displej, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka Hotovo!
Súprava na pripojenie k odpadu
Áno Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, máme pračku Samsung WW80K6414QW/LE, je možné dát na ní prostřednictvím mezikusu sušičku Samsung DV90M5200QW/ZE? Mohu poprosit o doporučení, jaký spojovací kus použít? děkuji

Dobrý den, máme pračku SAMSUNG WW80J5446FW/ZE. Chceme pořídit sušičku SAMSUNG DV90M5200QW/ZE. Můžeme tuto sušičku umístit na pračku? Pokud ano, jaký spojovací kus musíme použít? Můžeme zakoupit SAMSUNG Spojovací sada SKK-DF? Je vhodná? A ještě jeden dotaz, usadí nám sušičku na pračku vaši pracovníci? Děkuji.

Dobrý den, uvažuji o kupi sušičky Samsung,potřebuji jí dát na pračku, také Samsung model WW80J5546FW/ZE , jaký mezikus použít.Dekuji Švihálková

Dobry den, lze otocit smysl otevirani dveri? Dekuji

Hezký den, je prosím možné tuto sušičku umístit na pračku Samsung WW70K5210UW/LE? Díky moc!

Dobrý den, je možné připojit sušičku na odpad? Jestli ano, je součástí balení i hadice, jak dlouhá?

DOBRÝ DEN , JE SUŠIČKA V ČEŠTINĚ ??? DĚKUJI ZA ODPOVĚD.

Zdrvaim prosim je potrebné tuto sušičku pripojiť na odpadovú vodu alebo ma kondenzačnu nádobu ktorú stačí len vylievať ?

Dobry den, susicku bych potrebovala umistit na pracku o hloubce 45 cm. Chapu, ze nejlepsi je reseni stejne na stejne, ale opravdu to neni mozne, i kdyz pouziji ten spojovaci mezikus? Vse od znacky Samsung Dekuji K.

Dobrý den, lze umistit tuto sušičku na pračku SAMSUNG WW80K6414Q? A popřipade jaky mezikus?

12
Diskusia a poradňa k SAMSUNG DV90M5200QW
Príslušenstvo pre SAMSUNG DV90M5200QW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG DV90M5200QW/ZE.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií