Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung EF-CN930P ružové

Zobraziť katalóg
Samsung EF-CN930P ružové
Puzdro na mobil Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F), flipové so stojančekom, S-View
Kód:  SAAM1050f Produktové číslo:  EF-CN930PPEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung EF-CN930P ružové

Máte nový mobil? Alebo chcete spoľahlivo ochrániť ten súčasný? Flipové puzdro so stojančekom S-View na mobilný telefón Samsung Note 7 predstavuje jedinečné riešenie. S jeho pomocou dosiahnete optimálnu ochranu pred poškriabaním aj nečistotami. Puzdro má pevný zadný kryt, zatiaľ čo jeho predná časť je odklápacia a nájdete na nej okienko. Neustále teda uvidíte všetky dôležité informácie. Navyše dokonale sadne na daný model a ešte podčiarkne jeho dokonalý dizajn. Nebude vám brániť nielen v prístupe k nabíjacím a slúchadlovým konektorom, ale ani v používaní fotoaparátu. Viac už si snáď ani nemožno priať.  

Kľúčové vlastnosti

  • Originálne flipové puzdro na mobilný telefón Samsung Note 7
  • Optimálna ochrana pred poškriabaním a nečistotami
  • Pevný zadný kryt a predná časť s okienkom
  • Prístup k nabíjacím a slúchadlovým konektorom

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung EF-CN930P ružové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EF-CN930P růžové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EF-rosa CN930P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EF-rosa CN930P. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EF-rózsaszín CN930P.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií