Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung EF-QN950C Clear Cover pre Galaxy Note8 čierny

Zobraziť katalóg
Samsung EF-QN950C Clear Cover pre Galaxy Note8 čierny
4,6 5 hodnotení
Kryt na mobil – pre Samsung Galaxy Note8, Clear Cover
Kód:  SAAM22d1 Produktové číslo:  EF-QN950CBEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung EF-QN950C Clear Cover pre Galaxy Note8 čierny Predaj skončil

Samsung EF-QN950C Clear Cover pre Galaxy Note8 čierny


Odolnosť pod milimeter

Iba 0,95 milimetra stačí na to, aby bol váš Galaxy Note8 v bezpečí pred mechanickým poškodením. Kryt Clear Cover od spoločnosti Samsung je naviac nielen výnimočný tenký, ale tiež prehľadný. Takže okrem poskytnutia ochrany vášmu telefónu umožní aj vyniknúť dokonalým dizajnom.



Rafinovaná farebnosť

Nechajte hrať prvé husle vami zvolenej farbe Galaxy Note8 alebo svojmu prvotriednemu smartfónu dodajte úplne nový farebný nádych. Elegantne hladké prevedenie priehľadného krytu vo vami zvolenom tóne váš telefón rafinovane zdokonalí.

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Hmotnosť
16,5 g Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Hmotnosť
16,5 g Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ve výběru Vám zlatý kryt. Budete ho mít nebo ne? Díky moc za odpověď.

Diskusia a poradňa k Samsung EF-QN950C Clear Cover pre Galaxy Note8 čierny
Príslušenstvo pre Samsung EF-QN950C Clear Cover pre Galaxy Note8 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EF-QN950C Clear Cover pro Galaxy Note8 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EF-QN950C Clear Cover für Galaxy Note8 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EF-QN950C Clear Cover für Galaxy Note8 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EF-QN950C Clear Cover Galaxy Note 8 modellhez fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií