Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung EF-ZG928C zlaté

Zobraziť katalóg
Samsung EF-ZG928C zlaté
4,7 7 hodnotení
Puzdro na mobil Samsung Galaxy S6 edge+ (SM-G928), flipové, Clear View
Kód:  SAAM1032c Produktové číslo:  EF-ZG928CFEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung EF-ZG928C zlaté

Vlastnosti telefónu

70mm

Vypnuté
Telefon

70mm

Vypnuté
Telefon

8,2mm

Hmotnosť telefónu: 128 g

Úhlopříčka displeje

!!!!!!

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

!!!!!!

typ operačného systému

Výdrž baterie

!!!!!!

výdrž batérie

MicroSim

!!!!!!

typ SIM karty

Rozměry

!!!!!!

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

!!!!!!

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

!!!!!!

fotoaparát

Připojení

!!!!!!

najrýchlejší internet

SD karta

!!!!!!

slot na pamäťové karty

Váha

!!!!!!

hmotnosť telefónu

Zlaté a zároveň priehľadné flipové púzdro Clear View od Samsungu je ideálny pre tých, ktorí chcú svoj hodnotný telefón chrániť vo veľkom štýle. Váš Galaxy S6 edge+ v ňom bude vyzerať úchvatne! Dizajn púzdra nechá dokonale vyniknúť krivkám tohto klenotu elektroniky. Čerešničkou na torte je to, že cez transparentný kryt uvidíte základné informácie na displeji aj v zavretom stave.

Neustály prístup k informáciám

Kryt tohto púzdra flipového typu je priehľadný, a tak na displeji uvidíte základné informácie, ako sú prichádzajúce hovory, ovládacie prvky pre ovládanie hudby, zmeškané hovory alebo prichádzajúce sms správy a e-maily. To znamená, že budete mať prístup k základným funkciám, aj keď bude púzdro zatvorené. Pridanou hodnotou je, že kryt je odolný voči zachytávaniu odtlačkov prstov.

Dokonalá ochrana

Púzdro poskytne spoľahlivú ochranu pre váš smartphone Samsung Galaxy S6 edge+. Časom sa pri bežnom použití telefónu nikto neubráni škrabancom alebo oderom na displeji alebo tele. Tomu zabránite použitím tohto púzdra, ktorý nad ním bude držať ochrannú ruku pred miernymi nárazmi alebo pádmi. Púzdro je múdra investícia výrazne prispievajúca k udržaniu si vysokej hodnoty po dlhú dobu. Samozrejmosťou sú výrezy pre prístup ku všetkým funkciám a konektorom.

Určené pre:

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Hmotnosť
100 g Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Hmotnosť
100 g Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jde i na S6? V popisu je totiz ze jde na S6 edge. Dekuji.

Diskusia a poradňa k Samsung EF-ZG928C zlaté
Príslušenstvo pre Samsung EF-ZG928C zlaté Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EF-ZG928C zlaté. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EF-ZG928C gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EF-ZG928C gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EF-ZG928C arany.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií