Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung EO-BG950C modré

Zobraziť katalóg
Samsung EO-BG950C modré
4,8 4 hodnotení
Slúchadlá – BT In Ear (Flex)
Kód:  SAAA0309a2 Produktové číslo:  EO-BG950CLEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung EO-BG950C modré

Bezdrôtové slúchadlá Samsung EO-BG950C v modrej farbe sú ideálnym príslušenstvom, ktoré vám spríjemnia cestu do práce alebo pravidelné cvičenie v posilňovni. Slúchadlá sú navrhnuté tak, aby nepadali z uší ani pri náročnejšej aktivite. Kvalitné výškové a basové reproduktory prinášajú vynikajúci zážitok z počúvania vašej obľúbenej hudby.

Kľúčové vlastnosti Samsung EO-BG950C modré

  • Bluetooth bezdrôtové slúchadlá
  • Vstavaný mikrofón
  • Prepracovaná konštrukcia pre pohodlné použitie aj pri športe
  • Kvalitný zvuk pre ten najlepší zážitok z počúvania hudby
  • Atraktívny modrý dizajn

Slúchadlá Samsung ideálne na cvičenie

Špunty s vymeniteľnými náušníkmi zaisťujú, že vám budú ideálne sedieť a bez nechceného vypadávania aj pri náročnejšej aktivite. Vďaka vstavanému mikrofónu môžete slúchadlá Samsung EO-BG950C využívať tiež ako headset k vášmu telefónu. To všetko pri hmotnosti len 51 gramov, takže pri športe slúchadlá na hlave takmer neucítite.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Zajímalo by mě, jaký mají sluchátka dosah. Měl jsem Samsung Level U a pokud byly pod bundou nebo mikinou, tak se přenos dost sekal a přerušoval.

Dobry den, Neviete mi prosim niekto povedat pribliznu dobu nabijania? Za odpovede Dakujem.

Dobrý den, mám dotaz. Jsou tyto sluchátka kompatibilní se Samsung Fit Gear 2? Nechce se mi při sportu nosit mobil a hudba jde stáhnout i do náramku, tak aby mi to šlo přehrát. Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký je frekvenční rozsah sluchátek. Děkuji za odpověď.

Dobrý den.Rád bych se informoval jakou nabíječku od Samsungu lze použít k dobíjení sluchátek.Děkuji

Pri vypnutom stave sa vybijaju!! Neviem ci to tak ma byt ale chovaju sa ako keby boli v stand by mode. Vydrz pri pocuvani je ok ale pri bypnutom stave za par dni ide baterka dole. Ma s tym niekdo skusenost? L

Dobrý den, jsou tato sluchátka kompatibilní i s jinými telefony než Samsung. Děkuji

Dobry den. V ciernom ich nebudete mat?? Nasiel som len biele a modre.

Diskusia a poradňa k Samsung EO-BG950C modré
Príslušenstvo pre Samsung EO-BG950C modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EO-BG950C modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung U Flex Heaphones EO-BG950 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung U Flex Heaphones EO-BG950 blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EO-BG950C kék.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií