Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung In ear EO-HS1303B Black

Zobraziť katalóg
Samsung In ear EO-HS1303B Black
4,5 101 hodnotení
Slúchadlá s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, kábel 1.2m
Kód:  RS212n7 Produktové číslo:  EO-HS1303BEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung In ear EO-HS1303B Black

Stereo headset od spoločnosti Samsung dobre poslúži vďaka zabudovanému mikrofónu ako handsfree aj slúchadlá na počúvanie hudby . Ide o slúchadlá typu špunty , ktorých nízka váha 13 gramov a jednoduchý dizajn zaručujú pohodlné dlhodobé nosenie. Hodia sa na počúvanie hudby bez rozdielu žánru - ich zvuk poskytuje dokonalé vyváženie výšok aj basov. Ani na ergonómiu používania sa nezabudlo - dĺžka prívodného kábla je štedrých 1,2 m, ďalej je možné využiť tlačidlá na reguláciu hlasitosti či tlačidlo na prijatie hovoru a pozastavenie prehrávania .

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Obojstranné (do oboch mušlí) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Hmotnosť

Hmotnosť
13 g Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaké jsou parametry těchto sluchátek v ohledu dB a Hz? Nikde jsem je nenašla

Dobrý den, dnes jsem zakoupil tyto sluchátka, ale nefunguje mi ovládání hlasitosti jenom mi funguje přijímání hovoru. Mám iPhone 6s Plus je to kvůli tomu, že to není android nebo se jedna o vadný kus zboží? Děkuji.

Dobrý den. je možné je použít do Playstation 4?

Kolik to má dB?

Dobry den, funguje ovladanie hlasitosti aj na inom telefone, tablete ako samsung?

Diskusia a poradňa k Samsung In ear EO-HS1303B Black
Príslušenstvo pre Samsung In ear EO-HS1303B Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung In ear EO-HS1303B Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung In ear EO-HS1303B Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung In ear EO-HS1303B Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung In ear EO-HS1303B Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií