Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung EO-IG955B by AKG Titanium Gray

Zobraziť katalóg
Samsung EO-IG955B by AKG Titanium Gray
4,8 4 hodnotení
Slúchadlá s handsfree, jack 3.5mm, frekvenčný rozsah 20Hz-20,000 Hz, 32 Ohm, Citlivosť 93,2dB, dĺžka kábla 1.2m
Kód:  SAAA0310a1 Produktové číslo:  EO-IG955BSEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung EO-IG955B by AKG Titanium Gray

Objavte doposiaľ nepoznané tóny vašich obľúbených interpretov so slúchadlami EO-IG955B šedé od spoločnosti Samsung, ktorá spolupracovala s AKG na progresívnom počine. Spolu stvorili naozaj skvelé slúchadlá v modernom šedom zhotovení. Použité boli iba najlepšie materiály, vďaka ktorým sú vysoko elegantné, odolné a súčasne eliminujú nežiaduce parazitné rezonancie. Ich širokopásmové meniče reprodukujú s rozsahom 20 Hz až 20 kHz, čím efektívne spĺňajú sluchové spektrum takmer všetkých poslucháčov. Užívateľov určite poteší smerový mikrofón a trojtlačidlové ovládanie na kábli. Vďaka nemu budete môcť prirodzene riadiť svoje hovory aj prehrávanie hudby. Užite si toto skvelé šedé zhotovenie, ktoré sa stane vašim módnym doplnkom.

Kľúčové vlastnosti Samsung EO-IG955B v spolupráci s AKG v šedom zhotovení

  • Dokonalý dizajn kombinuje eleganciu a odolnosť
  • Ušné nadstavce zaisťujú pohodlné nosenie a lepšiu dynamiku basovej zložky
  • Vynikajúce tesnenie udržiava hudbu vo vašich ušiach a blokuje okolitý hluk
  • 3-tlačidlový diaľkový ovládač pre kompletnú kontrolu hudby
  • Meniče podajú hlboké basy, jasné stredy aj ostré výšky
  • Mikrofón pre krištáľovo čisté snímanie hlasu pri telefonovaní hands-free
  • Opletený kábel je odolný voči zamotaniu
  • Šedé zhotovenie

Skvelé slúchadlá nemusia byť drahé

Vo vnútri obidvoch štopľov nájdete meniče, ktoré zaisťujú realistickú dynamiku, špičkovú kvalitu zvuku a hutné basy. Minimalizáciu zamotávania pri prenášaní zase zaisťuje jedinečný opletený kábel. Slúchadlá Samsung EO-IG955B šedé v spolupráci s AKG ľahko pripojíte k akémukoľvek 3,5 mm výstupu. Vďaka tejto vlastnosti môžete slúchadlá využiť v širokom spektre elektronických zariadení.

Jedinečný šedý dizajn a pohodlné nosenie

Pri vývoji modelu Samsung EO-IG955B šedé v spolupráci s AKG bola špeciálna pozornosť venovaná maximálnemu pohodliu pri nosení. Na rozdiel od tradičných nadstavcov kruhového tvaru, ktoré kladú dôraz na tlakové body vo vnútri ucha, využíva tento model oválne ušné nadstavce, ktoré prirodzene zapadnú do vášho ušného kanálika, preto sú veľmi pohodlné a pri počúvaní ich prakticky ani necítite. Užite si hudbu v úplne novom kabáte a presvedčte sa sami, že táto voľba stála za to.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

su tiedo sluchadla rozdielne ako tie ktore su na heureke od 12EU ?

Dobrí deň. Chcel by som sa len spytať, že prečo mi mikrofon nefunguje na PC mikrofon funguje na telefone normalne ale ak ho zapojim do notebook alebo PC tak hned lrestane fungovat. Na pc mam aj pripojku cize nechapem. Dakujem za odpoved

Diskusia a poradňa k Samsung EO-IG955B by AKG Titanium Gray
Príslušenstvo pre Samsung EO-IG955B by AKG Titanium Gray Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EO-IG955B by AKG Titanium Gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EO-IG955B by AKG Titanium Gray. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EO-IG955B by AKG Titanium Gray. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EO-IG955B az AKG Burgandy-tól titániumszürke.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií