AD homeoffice AD homeoffice

Samsung Fast Wireless Charger Stand Qi EP-NG930B bílá

Zobraziť katalóg
Samsung Fast Wireless Charger Stand Qi EP-NG930B bílá
4,8 30 hodnotení
Bezdrôtová nabíjačka pro Galaxy S9, S8, S7, S6 a iPhone 8, X, podpora rychlonabíjení
Kód:  SAAC0220b Produktové číslo:  EP-NG930BWEGWW Stránky výrobcu
Samsung Fast Wireless Charger Stand Qi EP-NG930B bílá Predaj skončil

Samsung Fast Wireless Charger Stand Qi EP-NG930B bílá

Bezdrôtová induktívna stanica s Qi certifikáciou umožňuje štýlové nabíjanie bez nutnosti neustále pripájať kábel. Zároveň funguje ako veľmi parádny a hlavne praktický stojan vášho nového telefónu , takže budete mať neustále prehľad o všetkých zmeškaných notifikáciách. Po dizajnovej stránke ide o veľmi vydarený artikel, ktorý nadčasovo obohatí každý priestor.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtová nabíjačka s Qi certifikáciou zodpovedá normám WPC
  • Nielen pre zariadenia Samsung Galaxy S7 a S7 edge, ale aj ďalšie (S6 Edge, S6 Edge +)
  • Jedinečný a krásny dizajn obohatí každý interiér

Parametre a špecifikácia:

Konektor:
microUSB

Rozmery:
113,4 × 87,2 × 84 mm

Hmotnosť:
167 g

Napájanie:
Vstupné napätie: 5 V
Výstupné parametre: 5 V/1 A

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Podporuje tato nabíječka Samsung A5 2017? Děkuji za info

Dobrý deň, funguje s Iphone XS MAX? Ďakujem za odpoveď.

Lze použít tuto nabíječku pro Nokia 8 sirocco?

funguje i s iPhone X?

Dobrý den, moc nechápu podporu rychlonabíjení. a 5V 1A co udáváte, fakt neni rychlonabíjení! To je šmejd za ty prachy. Nebo nabíječka podporuje 9V 2A?? Díky

Dobrý den, nabíječka po rozbalení neobsahuje trafo a kabel a na str.117 návodu jsou vyjmenované pouze komponety : cívka nabíječky, bezdrátový nabíjecí povrch, podpěra telefonu, kontrolka, otvor ventilátoru, konektor pro připojení nabíječky. Je to normální ? Pokud ano, vyhovuje trafo např. k Samsungu S8, byť to trochu kazí dojem, jelikož nabíječka je bílá a trafo s kabelem má barvu černou. Děkuji za odpověď Zdeněk

Dobry den pouzivam ji na samsung S6 ale stava se mi ze telefon polozim na nabijecku a nic se nestane. Nemivate nekdo stejny problem?

Dobrý den funguje tato nabíječka i jako synchronizace s Počítačem když se připojí přes USB.Aby bylo možné mezi mobilem a počítačem přenášet soubory.Díky za opoved.

dobrý de, bude mi prosím nabíječka fungovat na tel Samsung galaxy S3 neo_

Funguje na Samsung Note 4??? Děkuji za odpověď T.hm

Diskusia a poradňa k Samsung Fast Wireless Charger Stand Qi EP-NG930B bílá
Príslušenstvo pre Samsung Fast Wireless Charger Stand Qi EP-NG930B bílá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Fast Wireless Charger Stand Qi EP-NG930B bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Fast Wireless Charger Stand Qi EP-NG930B bílá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Fast Wireless Charger Stand Qi EP-NG930B bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EP-NG930B.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií