AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Samsung Family hub refrigerator

Zobraziť katalóg
Samsung Family hub refrigerator
Americká chladnička americká, s displejom 21,5" rozlíšenie 1080p, vnútorná kamera, vytváranie nákupných zoznamov, výdajník vody, drvič ľadu
Kód:  FAC3010a Produktové číslo:  samrefi Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Family hub refrigerator

Inteligentná domácnosť konečne získava hmatateľné obrysy. Predstavte si chladničku dosť inteligentnú na to, aby udržala potraviny čerstvé a zároveň všetkých členov rodiny pobavila a ešte viac zblížila. Displej s uhlopriečkou 21,5 palca umiestnený v pravej hornej časti dverí umožní rodine organizovať denné úlohy, zdieľať fotografie, archivovať výtvarné diela detských umelcov a pripínať upomienky či odkazy. To všetko s pohodlným ovládaním pomocou mobilného telefónu.

Kupujte len to, čo potrebujete

Nech ste kdekoľvek, môžete si jednoducho prezrieť obsah chladničky pomocou svojho mobilného telefónu. Tri kamery vnútri chladničky poskytnú dokonalý prehľad o tom, aké potraviny vám dochádzajú a o čo sa zatiaľ nemusíte starať. V obchode sa tak môžete ľahko a rýchlo presvedčiť o tom, že kupujete len to, čo práve potrebujete.

Nech je rodina v obraze

Istota, že rodina je vždy v spojení pomáha posilniť rodinné putá. So systémom Sticki budete môcť aktualizovať váš spoločný kalendár a pozrieť si, aký má kto v danej chvíli program a kde sa nachádza. Sticky rovnako umožňuje výmenu odkazov v reálnom čase, všetci teda už budú navždy v obraze, čo sa práve deje.

Chladnička, ktorá to rozpáli

Urobte si z varenia ozajstné potešenie a zabavte hostí širokou škálou zábavných aplikácií a prvotriednym 4 wattovým reproduktorom. Už nebudete potrebovať žiadne ďalšie zariadenia na prehrávanie hudby, púšťanie videí, streamovanie rádia a sledovanie televízora.

Pripojte sa k domu a ovládajte ho

Chladnička disponuje senzormi Smart Things a elektrickými zástrčkami SmartPower, vďaka ktorým dokáže spravovať všetky pripojené zariadenia. Tým pádom máte pod dohľadom a pod kontrolou celú domácnosť vrátane jej bezpečnosti. Nič vám neunikne a všetko ovládate svojím telefónom.

 

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
182,5 cm Hotovo!
Šírka
90,8 cm Hotovo!
Hĺbka
73,3 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
182,5 cm Hotovo!
Šírka
90,8 cm Hotovo!
Hĺbka
73,3 cm Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 4 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
Displej Hotovo!
Funkcie chladničky pre vodu a ľad
Výdajník vody Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Nie Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
183 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
159 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Výdajník vody, Displej Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky americké štvordverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je nás tady několik na koupi lednice, je u ní akce na třetinku, sleva v procentech a nevíte kdy bude? Je to celkem absurdní, že se lidé ptají rok, kdy jí budete mít...Je již znám termína cena?

Dobry den , tak ako s dodanim tejto chladnicky?

Dobrý den, také bych se s odstupem času chtěla zeptat, zda není možné zjistit, kdy bude lednice v prodeji. Je to již dlouhá doba od uvedení na trh a stále čekáme. Nebo jestli nebude v nabídce podobná s french door. Děkuji moc za odpověď.

Proc mate v nabidce neco uz dva roky a porad nevite dostupnost a cenu? Ma to smysl?

Kedy bude táto chladnička dostupná? Už ju tu sledujem dlho a stále sa len čaká.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda máte nějaké bližší informace kdy by mohla být lednička dostupná v ČR? Děkuji

Dobrý den, Možná mám slabomyslný dotaz, ale jste jediní, kteří "se chystají" umístit do prodeje letošní novinku mezi lednicemi - Samsung Family hub refrigerator. Mám obrovský zájem o produkt, který se podle zahraničních médií bude pohybovat kolem 5000 dolarů. Zajímá mě ale, zda máte alespoň malé informace o tom, kdy bude u vás skladem, kolik kusů a případně něco blíž k ceně. Děkuji moc, pěkný den Hruška

Diskusia a poradňa k Samsung Family hub refrigerator
Príslušenstvo pre Samsung Family hub refrigerator Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG Family hub refrigerator.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií