Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Samsung Flipové puzdro Clear View na Galaxy Note10+ strieborné

Zobraziť katalóg
Samsung Flipové puzdro Clear View na Galaxy Note10+ strieborné
3,5 4 hodnotení
Puzdro na mobil Samsung Galaxy Note10+, flipové, materiál: plast, ochrana displeja pred poškriabaním a priehľadná predná strana
Kód:  SB811b102 Produktové číslo:  EF-ZN975CSEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Flipové puzdro Clear View na Galaxy Note10+ strieborné Predaj skončil

Samsung Flipové puzdro Clear View na Galaxy Note10+ strieborné

Tvrdé flipové puzdro na mobil garantuje úplnú ochranu proti akémukoľvek ľahšiemu vonkajšiemu poškodeniu. Plast dodáva puzdru na mobil Samsung Flipové puzdro Clear View na Galaxy Note10+ strieborné zodpovedajúcu pevnosť, pritom jeho váhu sotva pocítite.

Podstatné vlastnosti flipového puzdra na mobil Samsung Flipové puzdro Clear View na Galaxy Note10+ strieborné

  • Flipové vyhotovenie puzdra na mobil schová celé telo telefónu
  • Materiál Samsung Flipové puzdro Clear View na Galaxy Note10+ strieborné: plast
  • Flipový obal na telefón Samsung Galaxy Note10+

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá, Priehľadná predná strana Hotovo!
Barva
Strieborná Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá, Priehľadná predná strana Hotovo!

Farba a motív

Barva
Strieborná Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kde se prosím nastavují ty hodiny na okraji telefonu při zavřeném pouzdru?Děkuji.

Pouzdro nefunguje. Po cca 14 dnech pouzdro přestalo fungovat,přestalo zobrazovat notifikace , při zavření obrazovka stále svítí. Nevíte někdo kde by mohl být problém. Nebo jsem si zase koupil šmejd? ps. tento obal dokáže poškrábat zobrazovací panel.

Dobrý den,lze s pouzdrem bezdrátově nabíjet.

Problem so zhasnutim notifikacii vidim i na zahranicnych forach. Pre uzivatelov je to dovod na vratenie tovaru, vid. napriklad: 17-08-2019 07:30 PM I can't believe this is still an issue. How on Earth is the Clear View Cover supposed to be useful if it doesn't display the notifications like the "normal" AoD, or if it doesn't work with Edge Lighting ? The entire point of the cover is to have a durable protection for the screen AND be able to see everything on the lock screen. I don't know if it's an issue or if it's by design but either way, it's pretty disappointing.

Notifikacie (vid. obrazok) cca po 6tich sekundach zmiznu a zostane svietit len cas a datum. Nenasiel som nikde moznost nastavit aby notifikacie zostali stale viditelne. V takomto stave je pre mna puzdro nepouzitelne.

Diskusia a poradňa k Samsung Flipové puzdro Clear View na Galaxy Note10+ strieborné
Príslušenstvo pre Samsung Flipové puzdro Clear View na Galaxy Note10+ strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Flipové pouzdro Clear View pro Galaxy Note10+ stříbrné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Clear View Flip Hülle für Galaxy Note10+ Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Clear View Flip Hülle für Galaxy Note10+ Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Clear View flip tok Galaxy Note10+ készülékhez, ezüst.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií