Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy A52s 5G

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy A52s 5G
4,7 162 hodnotení
Mobilný telefón – 6.5" AMOLED 2400 × 1080, 120Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 778G 8-jadrový, RAM 6GB, zadný fotoaparát 64Mpx (f/1.8)+12Mpx (f/2.2)+5Mpx (f/2.4)+5Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 32Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov na displeji, vodoodolný podľa IP67, hybridný slot, neblokovaný, rýchle nabíjanie 25W, batéria 4500mAh, Android 11
Kód:  SAMO0223ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy A52s 5G

Mobilný telefón Samsung Galaxy A52s 5G Lifestyle

Samsung Galaxy A52s 5G nám už podľa vzhľadu prezradí, že ide o smartfón. Zásluhou jeho funkcií budete schopní pristupovať na internet, fotografovať aj natáčať nezabudnuteľné videá fotoaparátom so štyrmi snímačmi, ale tiež využívať rad praktických aplikácií alebo hrať hry. RAM má kapacitu 6 GB. Disponuje výkonom aj pre virtuálnu realitu a 3D hry. Smartfónu Samsung Galaxy A52s 5G zaistí prísun energie batéria, ktorá má veľmi solídnu výdrž vďaka nadštandardnej kapacite 4500 mAh. Podstatná je samozrejme konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Veľká výhoda je vodoodolnosť tohto telefónu. Disponuje totiž stupňom krytia IP67. Obnovovacia frekvencia displeja predstavuje 120 Hz. Čakanie pri načítavaní internetových stránok už nebude vašou starosťou, keďže tento model podporuje 5G. Smartfón Samsung má nadstavbu Samsung One UI.

Najdôležitejšie parametre smartfónu Samsung Galaxy A52s 5G

  • Pre SIM karty pripravená konfigurácia hybridný slot
  • Pripravený odolať aj vode
  • Operačná pamäť 6 GB a CPU Qualcomm Snapdragon 778G
  • Grafický akcelerátor Adreno 642L
  • Rozhranie NFC na synchronizáciu a platby
  • Zadný fotoaparát s rozlíšením 64 Mpx
  • Chrbát mobilu má 4 snímače fotoaparátu
  • Čítačka odtlačkov prstov priamo v displeji mobilu
  • 25 W rýchleho nabíjania
  • Mobil Samsung má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Samsung Galaxy A52s 5G Bočný pohľad
Mobilný telefón Samsung Galaxy A52s 5G Bočný pohľad

Displej a fotoaparát smartfónu Samsung Galaxy A52s 5G

displej telefónu s okrúhlym výrezom vám prináša Full HD rozlíšenie. Je postavený na prémiovej AMOLED technológii so špičkovou kvalitou obrazu a nižšou spotrebou batérie. Pokiaľ vám ide aj o jeho frekvenciu, vyšplhala sa na hodnotu 120 Hz. Fotovýbavu zabezpečuje v mobilnom telefóne Samsung Galaxy A52s 5G pokročilý fotoaparát so štyrmi objektívmi, 12Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 5Mpx makro objektív (f/2,4), 5Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 64Mpx objektív (f/1,8). Jasné a neroztrasené snímky pomôže zaistiť optická stabilizácia. Kvalitu snímok zlepšuje veľmi účinné automatické zaostrovanie. Samozrejmou súčasťou je užitočná dióda na prisvietenie. Pre fanúšikov selfie snímok nesmie mobilu chýbať ani predný fotoaparát s rozlíšením 32 Mpx.

Smartfón Samsung Galaxy A52s 5G s bohatou výbavou

Smartfón umožňuje vložiť hneď dve SIM karty, z toho jednu namiesto pamäťovej karty. O ochranu mobilného telefónu pred neoprávneným vstupom do Samsung Galaxy A52s 5G sa stará čítačka odtlačkov prstov v displeji. Mnohým používateľom uľahčí prácu zakomponované NFC, ktoré umožní napríklad rýchlo a pohodlne platiť. V parametroch tiež objavíte označenie OTG, to znamená, že k smartphonu bez problémov pripojíte aj flash disk či externý HDD. Nemenej významná je podpora na rýchle pripojenie k sieti a senzory nenahraditeľné pre hladký chod všetkých potrebných aplikácií.

Mobilný telefón Samsung Galaxy A52s 5G Zadná strana

Parametre a špecifikácia

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy A52s 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy A52s 5G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy A52s 5G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy A52s 5G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy A52s 5G.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií