AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Galaxy A70 Dual SIM

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy A70 Dual SIM
4,8 63 hodnotení
Mobilný telefón 6.7" AMOLED 2400 × 1080, 8-jadrový procesor, RAM 6 GB, microSD až 512 GB, zadný fotoaparát 32 Mpx (f/1.7)+5 Mpx (f/2.2), predný fotoaparát 32 Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov na displeji, dual SIM, neblokovaný, batéria 4500 mAh, Android 9.0 Pie
Kód:  SAMO0173ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy A70 Dual SIM

vlastnosti telefónu

164,3 mm

Samsung Galaxy A70

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

76,7 mm

Samsung Galaxy A70

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

7,9 mm

Hmotnosť telefónu: - g

Úhlopříčka displeje

6,7 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 9

typ operačného systému

Výdrž baterie

4 500 mAh

kapacita batérie

MicroSim

dual SIM

typ SIM karty

Rozměry

76,7 × 164,3 × 7,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

128 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

32 +8 + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

slot na pamäťové karty

Váha

hmotnosť telefónu

Cenovo dostupná rad áčkových Samsungov dostáva nevídanú posilu v podobe Galaxy A70. Tento šikovný telefón je vybavený najnovšími vychytávkami, medzi ktoré patrí štýlový dizajn, ohromný Infinity-U display, vylepšený trojitý fotoaparát alebo batérie s predĺženou výdržou. Skrátka všetko, čo moderný užívateľ potrebuje každý deň.

Kľúčové vlastnosti inteligentného telefónu Samsung Galaxy A70

  • Nadčasový dizajn s doteraz najväčšou obrazovkou v áčkové rade
  • 6,7 "bezrámečkový Infinity-U displej so zabudovanou čítačkou odtlačkov prstov
  • Trojitá zadná kamera s perfektnou výslednou kvalitou snímok
  • Batéria s kapacitou 4 500 mAh + extra rýchle nabíjanie
  • Vysoká kapacita internej pamäte s možnosťou ďalšieho rozšírenia pomocou pamäťovej karty
  • Aktuálny operačný systém Android 9

6,7 "Infinity-U displej vás dostane

Milujete sledovanie filmov, seriálov, Twitch alebo YouTube? Potom iste viete, že váš nový telefón musí mať naozaj veľký displej. V túto chvíľu sa jasným kandidátom stáva Samsung Galaxy A70, ktorý na 6,7 "obrazovke ponúkne to najlepšie pre vaše oči. Super AMOLED panel má rozlíšenie 2 400 × 1 080 pixelov, čo dáva výsledný pomer strán 20: 9. Súčasťou displeja je tiež biometrické zabezpečenie pomocou senzora odtlačkov prstov. Stačí len priložiť prst v spodnej časti displeja.

Tříoká sústava kamier

Hlavné šošovka na zadnej strane vie až 32Mpx rozlíšenie so svetelnosťou f / 1.7. Tento snímač sprevádza širokouhlá kamera (123 °) s rozlíšením 8 Mpx a svetelnosťou f / 2.2. Posledným členom do partie je 5Mpx snímač pre hrátky s hĺbkou ostrosti. P ovedený softvér potom vie rozpoznať až 20 rôznych druhov scén a na základe toho voliť nastavenia fotoaparátu.

Energia na cesty

O výkon sa u telefónu Samsung Galaxy A70 stará moderný osemjadrový čipset doplnený o 6 GB RAM. Vnútorná úložisko má kapacitu skvelých 128 GB a môžete ho navyše rozšíriť o ďalších 512 GB pomocou pamäťovej karty. Samsung našťastie pribalil aj poriadne veľkú batériu, ktorá ponúkne 4 500 mAh, čo sú zhruba dva dni náročného používania. Naviac je telefón vybavený podporou pre rýchle nabíjanie pomocou 25W nabíjačky.

Parametre a špecifikácia

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy A70 Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy A70 Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy A70 Dual SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy A70 Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy A70 Dual SIM.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií