Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Galaxy A55 | A35 5G

Samsung Galaxy M11

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy M11
4,0 12 hodnotení
Mobilný telefón 6.4" TFT 1560 × 720, procesor Qualcomm Snapdragon 450 8-jadrový, RAM 3 GB, microSD až 512 GB, zadný fotoaparát 13 Mpx (f/1.8)+5 Mpx (f/2.2)+2 Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 8 Mpx, GPS, Glonass, LTE, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov, dual SIM + pamäťová karta, neblokovaný, rýchle nabíjanie 15W, batéria 5000 mAh, Android 10
Kód:  SAMO0202ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy M11

Vlastnosti telefonu

161,4 mm

Samsung Galaxy M11

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

76,3 mm

Samsung Galaxy M11

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

9 mm

Hmotnosť telefónu: 197 g

Uhlopriečka displeja

6,4"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 10.0

Typ operačného systému

Kapacita batérie

5 000 mAh

Kapacita batérie

NanoSIM

2× Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

76,3 × 161,4 × 9 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

32 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 + 5 + 2 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

Micro SDXC

Slot na pamäťové karty

Hmotnosť telefónu

197 g

Hmotnosť telefónu

Samsung Galaxy M11 je konečne tu



Telefón Samsung Galaxy M11 ponúka veľký Infinity-O displej

Užite si filmy, hry aj akýkoľvek iný multimediálny obsah na obrazovke Galaxy M11 s úchvatnou 6,4" uhlopriečkou. Plochu Infinity-O displeja s HD+ rozlíšením, ktorý zdobí prednú stranu smartfónu od okraja k okraju, nenarúša žiadny výrez, len nenápadný „priestrel“ predného fotoaparátu.



Nielen krásny, ale aj praktický dizajn telefónu Galaxy M11

Okrem nádherného displeja vás telefón Samsung Galaxy M11 očarí tiež štýlovým symetrickým dizajnom s hladkými krivkami a mimoriadne elegantným farebným vyhotovením. Telefón je navyše úžasne ergonomický – drží sa s istotou, ale tiež vysoko komfortne.



Zachyťte svoj svet výborným trojitým fotoaparátom

Snímajte pomocou telefónu Samsung Galaxy M11 krásne fotografie každý deň, kedykoľvek a kdekoľvek. Hlavný 13 Mpx fotoaparát si poradí aj so zhoršenými svetelnými podmienkami. Ultraširokouhlý 5 Mpx fotoaparát zveční aj veľkú skupinu ľudí alebo monumentálnu stavbu. 2 Mpx Depth fotoaparát sa zase postará o štýlové rozostrenie pozadia.



Ultraširokouhlému objektívu nič neunikne

Fotenie panorám telefónom nebolo nikdy jednoduchšie. 5 Mpx 115° ultraširokouhlý objektív má uhol záberu porovnateľný s ľudským okom. Foťte s mobilom Samsung Galaxy M11 prekrásnu krajinu, dychberúcu architektúru aj milovaných priateľov tak, ako ich práve sami vidíte.



Samsung Galaxy M11 dodá snímkam dostatočnú hĺbku

Vďaka 2 Mpx Depth objektívu, ktorým je mobil Samsung M11 opatrený, budete môcť u snímok pracovať s hĺbkou ostrosti, a to nielen pri ich samotnom vyhotovení, ale dokonca aj dodatočne v post-procese. Praktický objektív navyše znižuje množstvo šumu na pozadí.



Galaxy M11 disponuje výkonným hardvérom a skvelou výdržou batérie

Osemjadrový procesor a 3 GB operačná pamäť RAM si hravo poradia aj s náročnými úlohami, aby ste si používanie svojho nového telefónu Samsung Galaxy M11 vždy užívali naplno. Multimédiá aj iné dáta môžete ukladať do 32 GB internej pamäte, ktorú v prípadne potreby rozšírite až o 512 GB pomocou pamäťovej karty. Vďaka batérii s ohromujúcou kapacitou 5 000 mAh sa pri práci a zábave so svojím smartfónom Galaxy M11 nemusíte nijako obmedzovať. A keby telefónu predsa len začal dochádzať dych, dodáte mu energiu ako lusknutím prsta vďaka podpore 15 W rýchleho nabíjania.



Samsung ponúka dôsledné, ale komfortné zabezpečenie

Prihlasujte sa do mobilného telefónu Samsung a jeho vybraných aplikácií pomocou svojho jedinečného odtlačku prsta – je to rýchle, pohodlné a zároveň mimoriadne bezpečné. K odomknutiu smartfónu tiež môžete využiť funkciu Rozpoznanie tváre. Namiesto zložitých gest či kódov vám bude stačiť letmý pohľad.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy M11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy M11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy M11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy M11. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy M11.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií