AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Samsung Galaxy M52 5G

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy M52 5G
4,8 16 hodnotení
Mobilný telefón – 6.7" AMOLED 2400 × 1080, 120Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 778G 8-jadrový, RAM 6GB, MicroSD až 1000 GB, zadný fotoaparát 64Mpx (f/1.8)+12Mpx (f/2.2)+5Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 32Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, hybridný slot, neblokovaný, rýchle nabíjanie 25W, batéria 5000mAh, Android 11
Kód:  SAMO0225ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy M52 5G

Mobilný telefón Samsung Galaxy M52 5G Screen

Samsung Galaxy M52 5G na prvý pohľad hovorí, že ide o smartfón. Prostredníctvom neho môžete kedykoľvek surfovať na internete, fotiť a natáčať videá trojitým fotoaparátom, ale rovnako aj hrať hry alebo používať rad zaujímavých aplikácií. Operačná pamäť poteší veľkosťou 6 GB. Tento nadštandardný výkon tak uspokojí aj náročných používateľov a hodí sa aj pre virtuálnu realitu a 3D hry. Smart telefónu Samsung Galaxy M52 5G dá potrebnú energiu batéria, ktorá má veľmi peknú výdrž vďaka veľkorysej kapacite 5000 mAh. Podstatnou súčasťou je tiež konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Obnovovacia frekvencia displeja predstavuje 120 Hz. Môžete si užiť rýchle prehliadanie internetu, pretože tento model podporuje 5G. Smartfón Samsung disponuje nadstavbou Samsung One UI.

Zásadné vlastnosti smartfónu Samsung Galaxy M52 5G

  • Na SIM karty pripravený konfiguráciou hybridný slot
  • Operačná pamäť 6 GB a CPU Qualcomm Snapdragon 778G
  • Grafický akcelerátor Adreno 642L
  • NFC zastúpi napríklad platobnú kartu
  • Zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 64 Mpx
  • Na chrbte mobilného telefónu nájdete 3 snímače fotoaparátu
  • Jednoduché zabezpečenie telefónu čítačkou odtlačkov prstov
  • 25 W rýchleho nabíjania
  • Mobil Samsung má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Samsung Galaxy M52 5G Bočný pohľad
Mobilný telefón Samsung Galaxy M52 5G Screen

Obrazovka a fotovýbava smartfónu Samsung Galaxy M52 5G

displej mobilného telefónu s okrúhlym výrezom prináša Full HD rozlíšenie. Je založený na technológii AMOLED so špičkovou kvalitou obrazu, ktorá príliš nezaťažuje batériu. Čo sa týka frekvencie displeja, dostala sa na hodnotu 120 Hz. Vybavenie pre fotky a videá tvorí v mobile Samsung Galaxy M52 5G fotoaparát s trojicou šošoviek, 12Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 5Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 64Mpx objektív (f/1,8). Kvalitu snímok pozdvihne účinné automatické zaostrovanie. Samozrejmosťou je praktická dióda na prisvietenie. Na nevyhnutné vyhotovenie selfie snímok ponúka mobil predný snímač s rozlíšením 32 Mpx. Tento model v sebe ukrýva jeden širokouhlý objektív.

Smartfón Samsung Galaxy M52 5G má praktickú výbavu

Smartfón umožňuje používať hneď 2 SIM karty, z toho jednu namiesto pamäťovej karty. Zväčšiť úložný priestor nad rámec vnútorného úložiska sa dá pomocou microSD karty. O ochranu dotykového telefónu pred neoprávneným vstupom do Samsung Galaxy M52 5G sa stará obľúbená čítačka odtlačkov prstov umiestnená na tele zariadenia. Príjemnou a veľmi žiadanou funkciou je rozhranie NFC, s ktorým bude platenie alebo synchronizácia telefónov ešte jednoduchšia. V parametroch tiež objavíte označenie OTG, čo v preklade znamená, že k smartfónu môžete bez obáv pripojiť napríklad flash disk. Za zmienku stojí aj samozrejmá podpora rýchleho pripojenia k internetu a senzory dôležité na správne fungovanie všetkých aplikácií.

Mobilný telefón Samsung Galaxy M52 5G Bočný pohľad

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy M52 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy M52 5G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy M52 5G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy M52 5G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy M52 5G.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií