Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Samsung Galaxy AI

Samsung Galaxy Note 3 (N9005) Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Note 3 (N9005) Black
4,8 81 hodnotení
Mobilný telefón 5.7", Super AMOLED 1920x1080, procesor Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core 2.3 GHz, 3GB RAM, interná pamäť 32GB, fotoaparát 13Mpx, LTE, GPS, NFC, WiFi ac, BT 4.0, microSD, S-Pen stylus, Li-Ion 3200 mAh, Android 4.3
Kód:  RS155n1 Produktové číslo:  SM-N9005ZKEETL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note 3 (N9005) Black

Jedno z technicky najvyspelejších zariadení kórejskej firmy Samsung - Galaxy Note 3 - je presne na pol ceste medzi tabletom a telefónom a berie si z oboch svetov len to najlepšie. Oproti predchádzajúcej verzii v ňom nájdete väčšiu obrazovku s ešte jemnejším rozlíšením, oveľa výkonnejší procesor, najnovší operačný systém Google Android 4.3 aj unikátne pero S Pen. Smartfón si zachováva veľmi elegantný dizajn s textúrovanou zadnou časťou pripomínajúcou kožu, je ešte ľahší - váži len 168 gramov - a o viac ako milimeter tenší.

 

Ani tablet, ani telefón



Veľký Super AMOLED panel s rozlíšením 1920 x 1080 pixelov uhlopriečku 5,7" (14,43 cm) a môže sa pochváliť vysokým kontrastom aj realistickými farbami. Aj  napriek svojej veľkosti sa vám pohodlne zmestí do ruky. Umožní vám efektívnu prácu s grafickým perom S Pen, ale tiež sledovanie vašich obľúbených programov a filmov v rozlíšení Full HD (1080p). Samsung Galaxy Note 3 dokáže vďaka veľkému displeju a výkonu zabezpečiť pokročilý multi-tasking - dve rôzne aplikácie možno pripnúť každú na jednu stranu obrazovky a pracovať s nimi súčasne. Môžete si tak napríklad písať poznámky, zatiaľ čo sledujete film.




V malom tele výkonné srdce


Vysoký výkon procesora Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 s taktom 2,3 GHz a štyrmi jadrami Krait 400 vám dá istotu, že nebudete musieť zbytočne čakať na načítanie aplikácií. Systém reaguje plynulo a rýchlo, hry si užijete naplno - tiež vďaka neskutočným 3 GB operačnej pamäte. O akceleráciu graficky náročných scén sa stará najnovšia GPU Adreno 330. Prepracovaný stylus S Pen je teraz ešte praktickejším nástrojom - jediným klepnutím vás prenesie do aplikácie, ktorú potrebujete. Aj multi-tasking je vďaka nemu jednoduchší - stačí namaľovať štvoruholník akejkoľvek veľkosti a otvorí sa okno novej aplikácie.

13Mpx fotoaparát nabitý funkciami



Zadný fotoaparát je vybavený snímačom so spätným osvetlením (BSI), ktorý má rozlíšenie 13 megapixelov. Samozrejmosťou je autofokus, prisvetľovací LED blesk a uzávierka s nulovým oneskorením. Predná 2-megapixelová kamera je obohatená o inteligentnú stabilizáciu, ktorú najlepšie využijete s video hovormi. Je tu možnosť natáčať video vo Full HD či so snímkovaním 120 rámčekov za sekundu, čo je vhodné najmä pri snímaní spomalených záberov. Nechýbajú ani ďalšie pokročilé funkcie - Panoráma, HDR, detekcia úsmevu alebo možnosť uložiť súradnice vytvorenej snímky rovno do fotky, tzv. Geo-tagging.




Pripojenie vždy na dosah


Extra rýchle pripojenie na internet si môžete užiť vďaka podpore najnovších sietí 4. generácie (LTE). Telefón je možné bezdrôtovo pripojiť vďaka duálnej Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac) a rozhraniu Bluetooth 4.0, praktický je tiež stále obľúbenejší štandard NFC. V konektorovej výbave nájdete nevyhnutný 3,5 mm slúchadlový jack, micro USB aj port s podporou MHL. Vnútornú pamäť s kapacitou 32 GB možno rozšíriť až o ďalších 64 GB pomocou pamäťových kariet typu microSD, microSDHC alebo microSDXC.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.3 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Note 3 (N9005) Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Note 3 (N9005) Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Note 3 (N9005) Black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií