AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Samsung Galaxy Note II (N7100) Ceramic White

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Note II (N7100) Ceramic White
4,9 7 hodnotení
Mobilný telefón 5.55 ", 1280x720 dotykový, fotoaparát 8mpx, A-GPS, WiFi, Bluetooth, USB host, FM, dotykové pero, Android 4.1
Kód:  RS155k3b Produktové číslo:  GT-N7100RWDETL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note II (N7100) Ceramic White Predaj skončil

Samsung Galaxy Note II (N7100) Ceramic White

Samsung Galaxy Note II je dokonalým nástrojom tvorivosti -stačí len čiastočne využiť jeho možnosti a stať sa kreatívnym. Ľahko s ním zachytíte svoje každodenné nápady a pomocou dokonale optimalizovaného stylusu budete môcť veselo čmárať poznámky aj kresliť ako naozajstný maliar. Vďaka funkcii Air View si môžete dokonca prezrieť obrázky, bez toho aby ste sa dotkli displeja alebo otvorili zložku.

5,5 "displej Super AMOLED s rozlíšením HD


Špičkový displej vám umožní zobraziť všetko jasne a živo - Nech ste kdekoľvek. Poskytuje vynikajúci jas a pomer strán 16:9, takže si môžete vychutnávať nerušenú zábavu a všetok obsah naozaj naplno - a to aj na priamom slnku vo vonkajšom prostredí! Vďaka inovatívnemu dizajnu vám padne štíhle sexy telo modelu Galaxy Note II aj cez obrie zobrazovaciu plochu perfektne do ruky a bude sa vám s ním ľahko manipulovať.


Náhľad s technológiou Air View


Vďaka technológii View Air ľahko nájdete fotografie a obrázky, ktoré práve hľadáte. Jednoduchým vznášania sa stylusom nad obrazovkou môžete rýchlo a pohodlne prezerať obrázky, bez toho aby ste museli otvárať všetky zložky. Ušetríte si tak čas a námahu.Budete vyhľadávať, upravovať a zdieľať všetok obsah dokonale intuitívne a okamžite po tom, čo vás to napadne. Teraz je správa vašich zážitkov a spomienok jednoduchšie než kedykoľvek predtým!



Vytvárajte poznámky s funkciou Popup Note


Väčšinou si potrebujete urobiť poznámku, zrovna keď vás napadne. S Galaxy Note II stačí kliknúť S Perom a dvakrát poklepať na obrazovku. Funkcia Popup Note vám umožní nakresliť mapu, poznačiť si cestu, telefónne číslo a ďalšie informácie, aj keď ste práve uprostred hovoru. Nemusíte nikam behať a zháňať ceruzku alebo papier. S funkciou rozdelenej obrazovky (split screen) budete môcť využívať výhody multitaskingu a mať súčasne otvorené aj dve aplikácie, s ktorými aktuálne pracujete.

Vystrihujte obsah a zdieľajte ho v niekoľkých sekundách


S aplikáciou Easy Clip môžete okamžite vyberať obsah na obrazovke vrátane textu a obrázkov a následne ho poslať, komu práve chcete. Stačí kliknúť, nájsť, orezať a okamžite odoslať. To je všetko čo musíte urobiť, aby ste poslali v e-mailu či komunikačným programu požadovaný obsah.

Vylepšená integrácia písaného textu


Môžete použiť svoj, vlastnou rukou písaný text, kedykoľvek budete chcieť. Vďaka pokročilej podpore písaného textu vám Galaxy Note II umožní posielať ručne písané poznámky v e-mailu, či písať si vlastné poznámky a upomienky v aplikácii S Planner. Však nie je intuitívnejšieho spôsobu odosielanie správ alebo tvorbu poznámok, než si ich napísať vlastnou rukou! S chytrým telefónom Galaxy Note II môžete jednoducho všetky svoje papierové notýsky a diáre veselo hodiť do zberu!

Označte si každý moment s aplikáciou Photo Note


S aplikáciou Photo Note učiníte jedinečnú každú vašej spomienku. Môžete s ňou intuitívne pridať ručne písané poznámky k vašim fotkám, Takže budete presne vedieť, odkiaľ aký snímka pochádza a čo sa pri jeho snímaní udialo. Vždy tak budete vedieť, čo kto povedal, urobil, alebo čo sa stalo v deň vášho osudového stretnutia.

Vylepšené S Note a S Pen


Galaxy Note II využíva vylepšené S Pen a S Note, vďaka ktorým budete okamžite produktívnejší a kreatívnejší. K dispozícii máte ešte viac písacích nástrojov a šablón poznámkového bloku, Takže si vždy ľahko zvolíte, presne také, ktoré zodpovedajú vášmu štýlu, a to bez ohľadu na aktuálnu činnosť. S Pen ponúka tiež presnejšie a pohodlnejšie držanieJe vybavené inteligentným systémom znesnadňujícím stratu, aby ste vždy vedeli, že ste ho niekde zanechali.

Výkonnosť? Tá najvyššia!


Galaxy Note II presahuje všetok výkon, ktorý potrebujete na spracovanie najnovších hier a najnáročnejších aplikácií. Vďaka najmodernejšiemu štvorjadrovému procesoru pracujúcemu na frekvencii 1,6 GHz a operačnému systému Google Android 4.1 Jelly Bean je prechádzanie užívateľským prostredím rýchlejšie, plynulejšie a poskytuje vynikajúci užívateľský komfort. A s nevídanou kapacitou batérie (3100 mAh) si môžete byť istí, že vás Galaxy Note II nikdy nesklame, keď ho budete práve potrebovať.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
182,5 g Hotovo!
Výška
151 mm (15,1 cm) Hotovo!
Šírka
80,5 mm (8,05 cm) Hotovo!
Hĺbka
9,4 mm (0,94 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Note II (N7100) Ceramic White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Note II (N7100) Ceramic White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Note II (N7100) Ceramic White.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií