Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Galaxy A55 | A35 5G

Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM strieborná

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM strieborná
4,9 51 hodnotení
Mobilný telefón 6.8" AMOLED 3040 × 1440, procesor Samsung Exynos 9825 8-jadrový, RAM 12 GB, interná pamäť 256 GB, microSD až 1024 GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom a variabilnou clonou 12 Mpx (f/1.5)+16 Mpx (f/2.1)+12 Mpx (f/2.2), predný fotoaparát 10 Mpx, optická a elektronická stabilizácia, ToF, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, čítačka odtlačkov prstov na displeji, hybridný slot, vodoodolný podľa IP68, neblokovaný, rýchle nabíjanie 45W, bezdrôtové nabíjanie 15W, reverzné nabíjanie 9W, stylus, batéria 4300 mAh, Android 9.0 Pie
Kód:  SSAMO0177b2 Produktové číslo:  SM-N975FZSDORX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM strieborná Predaj skončil

Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM strieborná

Vlastnosti telefonu

162,3 mm

 Samsung Galaxy Note10+

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

7,9 mm

 Samsung Galaxy Note10+

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

77,1 mm

Hmotnosť telefónu:  198 g

Úhlopříčka displeje

6,8"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 9.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

4300 mAh

kapacita batérie

MicroSim

NANO SIM

typ SIM karty

Rozměry

77,1 × 162,3 × 7,9 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

256 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 + 12 + 12 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSD až 1TB

slot na pamäťové karty

Váha

198 g

hmotnosť telefónu

Dokonalá kombinácia výkonu a dizajnu

Galaxy Note10+ od spoločnosti Samsung je smartfón, ktorý vás očarí výkonom, elegantne tenkým dizajnom, sofistikovanými funkciami i dychberúcou odolnosťou certifikácie IP68. Je vybavený neuveriteľne pôsobivým Dynamic AMOLED displejom, ktorý sa vyznačuje zníženým vyžarovaním modrého svetla, čím šetrí váš zrak, ktorý si tak ešte lepšie vychutná skvelé zobrazenie vášho obľúbeného obsahu.

Podeľte sa o svoje nápady

Inšpirácia sa nepýta, kde sa práve nachádzate. Galaxy Note10+ preto ponúka možnosť šikovného zápisu vašich poznámok. Stačí rukou napísať text, ktorý vám práve napadne a smartfón ho okamžite premení na čitateľné písmo, ktoré môžete v momente kopírovať a zdieľať. Žiadna zaujímavá myšlienka sa vám tak nestratí, či už práve budete na zastávke, v taxíku alebo na oslave.

Nový rozmer ovládania pomocou S Pen

Inteligentné pero S Pen už určite poznáte, no Galaxy Note10+ od spoločnosti Samsung posúva jeho používanie ešte na vyššiu úroveň. Vyznačuje sa dlhšou výdržou a novou sofistikovanou funkciou ovládania telefónu pomoc gest, pričom si stále zachováva aj možnosť používať tlačidlo, napríklad pri fotografovaní či prezentovaní prostredníctvom Bluetooth konektivity.

Výkon pre celodennú zábavu

Sofistikované funkcie, štýlový dizajn a odolnosť, na ktorú sa možno spoľahnúť, dopĺňa aj batéria rovnako vysokej kvality. Rýchlosť jej dobíjania je neuveriteľná, rovnako ako jej výdrž. Takto vás už nič nebude brzdiť v plynulej práci alebo pri zábave s vaším smartfónom. 

Spomienky vo veľkom štýle

Spečaťte nezabudnuteľné chvíle rovnako nezabudnuteľnými zábermi. Galaxy Note10+ je vybavený niekoľkými fotoaparátmi, ktoré vám to umožnia. Ohurujúce panorámy vytvoríte s 16Mpx ultraširokouhlým a 12Mpx širokouhlým fotoaparátom. Šikovný optický zoom vám zase predstaví 12Mpx fotoaparát s teleobjektívom. A nemusíte sa zaoberať ani tým, v akú dennú dobu fotíte. Vďaka variabilnej clone môžete dokonale zachytiť tmavé scény so svetelnosťou f/1,5 a nenechať si ujsť jediný detail ani pri ostrom svetle vďaka svetelnosti f/2,4. Na nočné zábery je dokonca pripravený špeciálny fotografický režim. A keby ste potrebovali perfektné selfie, skvelo vám poslúži predný 10Mpx selfie fotoaparát.

Video, z ktorého sa tají dych

Okrem šikovných spôsobov zachytávania fotografií predstavuje Galaxy Note10+ aj revolučné technológie tvorby videa. Pôsobivé rozmazanie pozadia s bokeh efektom odteraz môžete aplikovať aj pri vašich videách. Navyše je tu aj funkcia Zoom-In mikrofón. Čo to presne znamená? Priblížením vo videu a zameraním sa na konkrétne objekty mikrofón zmení smer svojho nahrávania, odblokuje nežiaduce ruchy a sústredí sa len na to podstatné. Všetko menované zažijete v neuveriteľnej farebnosti a detailnosti 4K UHD videa s technológiou HDR10+ pre ten najlepší kontrast.

Šikovné prepojenie telefónu s PC

Smartfón Galaxy Note10+ od spoločnosti Samsung síce poskytuje skutočne široké možnosti pohodlnej práce na pôsobivom displeji, no ak si chcete predsa len dopriať komfort práce na veľkej obrazovke PC, nepredstavuje to takisto žiaden problém. Funkcia prepojenia s Windows synchronizuje všetky vaše fotografie, správy či notifikácie v telefóne s počítačom. Vďaka funkcii zrkadlenia obrazovky máte možnosť mať pri práci na PC dohľad aj nad vaším smartfónom. A pri využití Samsung DeX môžete svoj telefón pomocou USB kábla pripojiť k vášmu počítaču a užívať si funkcie smartfónu za pracovným stolom s pripojenou myšou, klávesnicou a monitorom.

Skutočne rýchle aplikácie

Pri používaní Galaxy Note10+ si na svoje prídu aj herní nadšenci. Kombináciu absolútne realistického obrazu a priestorového zvuku zaistí Infinity-O displej v spolupráci so sofistikovanou audio technológiou Dolby Atmos. Skutočne vysoký herný výkon zase zaručí bleskový procesor za pomoci chladenia parnej komory. Navyše pre ešte rýchlejšie používanie využijete možnosť prednahratia aplikácie do pamäti. Vaše obľúbené hry sa tak spustia za okamih.

Pre milovníkov dobrého zvuku

Obraz Infinity-O displeja vás ohromí sám o sebe, no keď sa k nemu ešte pridá trojrozmerný zvuk, môžete si vychutnať skutočnú audiovizuálnu lahôdku. Či už budete vašu obľúbenú hudbu alebo zvukový dizajn hier či videí počúvať prostredníctvom slúchadiel alebo vstavaných reproduktorov, buďte si istí, že vás čaká poslucháčky zážitok najvyššieho kalibru.

Vaša bezpečnosť je našou prioritou

Môžete sa spoľahnúť, že vaše dáta udrží Galaxy Note10+ pred neautorizovaným prístupom. Hneď na niekoľkých vrstvách je totiž chránený sofistikovanou bezpečnostnou platformou Samsung Knox. Na obzvlášť citlivé súbory môžete zase využiť špeciálny Zabezpečený priečinok. A odomknutie zariadenia je možné prostredníctvom rôznorodých metód – či už pomocou čítačky odtlačkov prstov alebo rozpoznania tváre. Pre vás bude tak prístup k vášmu obsahu hračkou, pre nepovolaných však nemožný.

Parametre a špecifikácia

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

si robite srandu ze este nemate telefon na sklade

Dobry vecer, chcem sa spytat ako je to s tymi fotakmi˘ze ci fotia vsetky naraz alebo zalezi od rezimu v akom fotim??? dakujem

Dobrý den Bude na telefone fungovať táto redukcia: https://m.alza.sk/samsung-adapter-usb-c-na-3-5mm-audio-jack-konektor-cerny-d5661537.htm ???

zdravím - prosím vás - ten potvrdzujúci mail o predobjednávke a termín o naskladnení 30.08.2019 je žart? To máte v celku zaujímavé dohody o naskladnení - očividne si z vás vystrelili pretože minimálne 4 predajcovia zo zoznamu kde ste aj vy mi potvrdili naskladnenie a odber už 23.08.2019 - tak ako to je - prečo sa to natiahlo až o týždeň?

zdravim, kedy bude zaradeny do programu alza neo? kedy budu zverejnene ceny? dakujem.

Zdravim chcem si z alzy kupit samsung galaxy note 10 plus a čital som ze to je cz distribucia ma mobil menu v slovenčine dakujem za odpoved

Hcem sa opýtať bude dostupna Blue verzia? je dostupná v zahraničí tak či bude aj u nás

O akú distribúciu sa jedná? SK / CZ ?

pekny den, vami aktualne ponukane mt samsung galaxy note 10+ su "sk distribucia" (..DORX) alebo "cz distribucia" (..DXEZ) ??? vopred dakujem za info :-)

Dobrý deň, bude dostupný tento model aj vo farebnom prevedení Aura White? Ďakujem

12
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM strieborná
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM strieborná
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií