AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

Samsung Galaxy S (i9000) White

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S (i9000) White
Mobilný telefón 4.0" 480x800 Super AMOLED, procesor 1GHz, RAM 512MB, interní paměť 8GB, fotoaparát 5mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, microSD, microUSB, Android 2.2
Kód:  RS150c Produktové číslo:  GT-I9000RWYXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S (i9000) White

Prvotriedne šikovný mobilný telefón, ktorý bol pre rok 2010/11 korunovaný organizácií EISA * ako najlepší európsky smartphone!Ocenenie je úplne oprávnené, lebo Samsung Galaxy S je totiž pozoruhodne vybrúseným skvostom, ktorý obohacuje súkromný i profesionálny život svojho užívateľa.

Základom úspechu je displej Super AMOLED so štvorpalcovým uhlopriečkou.Spoločne s vysoko výkonným 1GHz procesorom a operačným systémom Google Android prepisuje Samsung Galaxy S históriu multimediálnej zábavy.Jeho bezkonkurenčný displej a rýchlosť odozvy dotykového ovládania sa naplno prejaví napríklad pri natáčaní a následnom prehrávaní videa v HD rozlíšení alebo prezeraní fotografií či elektronických kníh.Neoceniteľné sú tiež pre všetkých priaznivcov sociálnych sietí, ktorí tak vďaka integrovanému riešeniu "Social Hub" môžu byť v nepretržitom kontakte so svojimi blízkymi.

Samsung Galaxy S sa stáva šikovným spoločníkom, ktorého úlohou je hladko previesť svojho užívateľa každodennými nástrahami života.Poskytuje napríklad prístup k informáciám o počasí, spravodajstvo alebo burzových aktualitách prostredníctvom prehliadača Layar Reality a zabudované kamery pomôže s orientáciou v meste a vďaka viac než 50 000 aplikáciám z ponuky Android Market a Samsung Apps umožňuje využívať mobilné služby ako naprGoogle Search, Gmail alebo Google Maps.Samsung Galaxy S tak spája všetky aspekty života šikovným a sofistikovaným spôsobom.

V softvérovej výbave telefónu nájdete aj niekoľko úplne unikátnych funkcií, ktoré poslúžia pre prácu i zábavu.Jedná sa napro aplikácii ThinkFree pre prehliadanie a editáciu dokumentov Microsoft Office 2007 alebo Swype, ktorá ponúkne rýchly a jednoduchý spôsob, ako za pohybu zadávať text na obrazovke.Veľmi praktická funkcia je aj Home Cradle, ktorá umožňuje použiť telefón ako digitálny fotorámik, stolné hodiny, kalendár alebo hudobné centrum.

Parametre a špecifikácie:

Konštrukcia:
Dotykový

Ovládanie:
Dotykový kapacitný displej

Hardware:
CPU:1 GHz ARM Cortex-A8
GPU:PowerVR SGX540
Čipset:Hummingbird
RAM:512 MB
ROM:2 GB

Operačný systém:
Google Android 2.2 (Froyo)

Displej:
Typ:Super AMOLED
Veľkosť:4 "
Rozlíšenie:480 x 800 (WVGA)
Počet farieb:16 miliónov

Primárne fotoaparát:
Senzor:5 Mpx (2592 x 1944)
Digitálny zoom:4x
Režimy snímania:jednotlivé snímky, kontinuálne snímanie, panorama, krásna tvár, historická fotografia, autoportrét, akcie, pridanie osoby, textová bublina, úsmev
Fotografické efekty:normálne, negatív, čiernobiela, sépia
Možnosť natáčania HD videí 720p (1280 x 720, 30 snímok/s)
Automatické ostrenie
Podpora ISO
Vyváženie bielej
Geo-tagging

Sekundárny fotoaparát:
Senzor:VGA (480 x 640)
Ohnisková vzdialenosť:1,3 mm
Svetelná clona:F2, 8

Navigácia:
A-GPS
Google mapy

Pamäť:
Interné dátové:8 GB
Podpora pamäťový kariet microSD/SDHC (až 32 GB)

Konektivita:
2G:GSM 850/900/1800/1900 MHz (GRPS + EDGE trieda 12)
3G:W-CDMA 900/1700/2100 MHz (HSDPA 7,2 Mbit/s; HSUPA 5,76 Mbit/s)
WLAN:Wi-Fi 802.11b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot
Bluetooth v3.0 s A2DP profilom

Multimédiá:
Video prehrávač:3GP (mp4)/WMV (asf)/AVI (divx)/MKV/FLV
Audio prehrávač:MP3/AAC/AAC +/eAAC +/OGG/WMA/AMR-NB/WAV/MID/AC3 \u200b\u200b/ IMY/FLAC/WMF
FM rádio s RDS

Kancelária:
ThinkFree (prehliadač dokumentov)
Hlasové poznámky a hlasová schránka
Mobilná tlač
Plánovač
Kalendár
Budík

Internet:
Prehliadač Chrome-Lite
Google vyhľadávač
Integrácia sociálnych sietí
E-mailový klient
IM
RSS
Google Talk
Google Mail
Picasa
Youtube
Android Market

Batéria:
Typ:Li-Ion
Kapacita:1500 mAh

Max.výdrž:
Telefónny hovor:803 minút
Pohotovostný režim:750 hodín

Rozhranie:
1x 3,5 mm audio jack
1x microUSB 2.0

Rozmery:
122,4 x 64,2 x 9,9 mm (V x Š x H)

Hmotnosť:
118 g

* EISA je asociácia 50 časopisov z 19 európskych krajín, vrátane najnovšieho člena Srbska, ktoré sa zameriavajú na multimédiá.Asociácia je známa tým, že každoročne v júni udeľuje európske ceny EISA.Redaktori zo všetkých časopisov sa stretávajú a rozhodujú o tom, ktorý zo spotrebiteľských výrobkov, o ktorom v danom roku písali, získa cenu EISA.Ceny sa udeľujú v šiestich kategóriách:Audio, Video, Domáce kino, Fotografia, Mobilná elektronika a Konvergencia.Všetci víťazi sú oprávnení po 12 mesiacov nosiť označenie EISA, ktoré svedčí o ich kvalite a technologickom pokroku.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
4" (10,16 cm) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 2.3 Gingerbread Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S (i9000) White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S (i9000) White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy S (i9000) White.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií