Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Galaxy S22 5G Flipové puzdro LED View čierne

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S22 5G Flipové puzdro LED View čierne
4,8 8 hodnotení
Puzdro na mobil - pre Samsung Galaxy S22 5G, flipové, materiál TPU a polyuretán, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, priestor na kreditnú kartu, ochrana displeja pred poškriabaním a výrezy na konektory a tlačidlá
Kód:  SB811c22 Produktové číslo:  EF-NS901PBEGEE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S22 5G Flipové puzdro LED View čierne Predaj skončil

Samsung Galaxy S22 5G Flipové puzdro LED View čierne

Originálne flipové puzdro na mobil Samsung Galaxy S22 5G s LED View v čiernom vyhotovení



Ekologické a štýlové puzdro na mobil Samsung Smart LED View Cover z recyklovaných materiálov

Ak patríte medzi tých, ktorým nie je ochrana životného prostredia ľahostajná, tento udržateľne vyrobený kryt Smart LED View Cover na váš smartfón Galaxy S22 vás určite poteší. Spoločnosť Samsung ho vyrobila len z recyklovaných materiálov, vrátane odpadového plastu po spotrebiteľoch. Tento úsporný proces výrazne prispeje k znižovaniu celosvetového odpadu a vy sa zároveň môžete pýšiť elegantným a zábavným krytom s inteligentnými funkciami.



Hravé svetelné notifikácie na flipovom puzdre Samsung

Nudí vás neustále zapínanie displeja vášho telefónu, aby ste zistili, či nemáte nejaké nové správy, alebo zmeškané hovory? Zvoľte si obal na mobil Samsung Smart LED View Cover, ktorý je taký smart, že vám dokáže sám od seba zobraziť všetky prichádzajúce upozornenia v podobe veselých svetelných ikon – textové správy, časovač, zostávajúca kapacita batérie… to všetko sa objaví na prednej strane bez toho, aby ste puzdro na telefón vôbec museli otvoriť. Používať môžete prednastavené ikony, alebo si ich podľa svojich požiadaviek upraviť.



Všetko dôležité vždy poruke

Množstvo kariet, dokladov, drobné, kľúče, smartfón – v dnešnej uponáhľanej dobe toho so sebou potrebujeme nosiť stále viac. Dômyselne vymyslený obal na telefón Smart LED View Cover však ukrýva praktické vnútorné vrecko, do ktorého je možné zasunúť svoje najdôležitejšie platobné karty, či cestovné doklady a mať ich okamžite poruke v prípadoch, keď ich budete najviac potrebovať.



Mikróby a baktérie nemajú na kryte Samsung Smart LED View Cover šancu

Chráňte seba aj svoj telefón dômyselnou antimikrobiálnou vrstvou, ktorou je vonkajšia strana krytu Smart LED View Cover potiahnutá. Minimalizujete tak nežiaduci rast rôznych mikróbov a baktérií a budete tak môcť lepšie dodržiavať bezpečné hygienické podmienky pri používaní mobilného telefónu.

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
TPU, Polyuretán Hotovo!
Použitie
Každodenný Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
TPU, Polyuretán Hotovo!
Použitie
Každodenný Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Farba a motív

Barva
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim chcem sa spýtať... Je možne cez púzdro prijmat hovory, prepínať hudbu atd. ? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy S22 5G Flipové puzdro LED View čierne
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S22 5G Flipové puzdro LED View čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S22 5G Flipové pouzdro LED View černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S22 5G Flip Case LED View - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S22 5G Flip Case LED View - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy S22 5G fekete LED View flip tok.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií