Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Galaxy S4 (i9505) Red

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S4 (i9505) Red
5 4 hodnotení
Mobilný telefón 5 "1920x1080 Super AMOLED, procesor Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core 1.9GHz, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, microSD až 64GB, fotoaparát 13mpx, GPS, WiFi ac, Bluetooth 4.0, NFC, LTE/3G, microUSB, Li-Ion 2 600 mAh, Android 4.2
Kód:  RS150s4 Produktové číslo:  GT-I9505ZRAETL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S4 (i9505) Red

Špičkový mobilný telefón od juhokórejského giganta Samsung je výnimočný vo všetkých smeroch. Výkonný hardvér ukrytý pod nádherným 5 "AMOLED displejom je doplňovaný elegantný konštrukciou, podareným fotoaparátom a bohatú nadštandardné softvérovou výbavou v systéme Google Android Jelly Bean.

Zachyťte všetku zábavu okolo vás


Samsung GALAXY S 4 vám nedovolí zabudnúť na žiadne neopakovateľné chvíľky vďaka špičkovému 13 Mpx fotoaparátu. Jeho možnosti sú takmer neobmedzené a umožní vám zachytiť momenty ako žiadny iný smartphone. Vyfoťte niekoľko snímok naraz a spojte ich do jedného akčnej snímky, ku ktorému navyše môžete pridať aj audio stopu a vytvoriť tak úžasné dynamické fotografie. Odfoťte si rodinu a pridajte k nim aj vás pomocou predná 2 MPx kamery , Ktorú možno používať zároveň s hlavným fotoaparátom, vytvárajte nádherná farebná albumu a zdieľajte všetko s vašimi priateľmi a blízkymi.

Spojte sa s ostatnými


Zožeňte všetky vaše kamarátmi a užívajte si vaše obľúbené hudobné pecky spoločne na vašich smartphonoch Samsung GALAXY S 4. Po bezdrôtovom spojení niekoľkých telefónov môžete s VYNAKLADANIE hrať zábavné hry, zdieľať vaše zbierky fotografií alebo sa podeliť o dokumenty. Nemáte na party poriadne ozvučenie? Nevadí. Postačí vám pár telefónov GALAXY S 4, ktoré spoločnými silami po prepojení dokážu kvalitne a nahlas ozvučit nejednu miestnosť a udržať tak party v chode.

Zostaňte so všetkými, na ktorých vám záleží


S telefónom Samsung GALAXY S 4 nezostanete nikdy sami . Kedykoľvek budete vzdialení od vašich priateľov či rodiny, zostanete s nimi v kontakte, ako by stáli priamo vedľa vás. S aplikáciou ChatON zdieľajte presne to, čo práve vidíte na obrazovke a neuspokojte sa len s textovou konverzáciou. S funkciou Dual Video uvidíte všetko, čo vaši blízki práve robia a oni uvidia vás. Môžete tak dať najavo pocity , Na ktoré by púhy text nestačil. Okrem vzdialenostné borí nový GALAXY tiež bariéru jazykovú . Stačí povedať vetu pre preloženie a telefón vám behom chvíľky zobrazí preklad. S telefónom Galaxy sa dostanete do celého sveta a na všetkých miestach sa budete cítiť ako doma.

Bežnej činnosti budú zábavnejšie a jednoduchšie


Spríjemnite si každodenné činnosti s telefónom GALAXY S 4. Vďaka jeho inovatívnym technologickým i softvérovým vychytávkam sa z neho stáva veľmi chytré zariadenia, ktorá vám nielen uľahčí život, ale tiež vám pomôže v bežných životných situáciách. Predstavte si situáciu, kedy sledujete váš obľúbený HD film a niekto na vás prehovorí. Nový GALAXY si všíma pohybu vašich očí a v momente, kedy váš pohľad bude smerovať inam než na displej, prehrávanie filmu sa pozastaví. S funkciou S Voice Drive budete pri riadení auta a súčasnom používaní telefónu vždy maximálne v bezpečí. Hlasovými príkazmi sa dostanete k bežným funkciám telefónu, bez toho aby ste museli zložiť ruku z volantu.

Ovládajte bez dotykov a pokojne aj v rukaviciach


Prijímajte hovory, prepínajte medzi skladbami pri počúvaní hudby, posúvajte obrázky pri ich prezeraní alebo surfujte na internete, bez toho aby ste sa museli dotýkať displeja. Funkcie Air Gesture sníma pohyby vašej ruky, takže stačí pred displejom rúk prechádzať. Všetko je tak oveľa rýchlejšie, jednoduchšie a pohodlnejšie. Pri umiestnení prsta nad zložku s obrázkami v galérii uvidíte zobrazenie všetkých fotografií, bez toho aby ste zložku museli otvárať. Pozrite sa na hlavičku emailov alebo rýchlo vytočte telefónne čísla, to všetko jednoduchým prejdením ruky nad displejom. Dokonca vôbec nevadí, ak máte na rukách rukavice. V chladnom počasí si tak nemusíte zložito dávať dole rukavicu, aby ste mohli prijatý hovor alebo napísať textovú správu.

Majte televíziu na dosah ruky


Prepojte vašu domácnosť s telefónom GALAXY S4 a nechajte ho stať sa vaším TV expertom. Sám automaticky navrhuje programy podľa vašich preferencií a ukáže vám tiež aktuálny televízny program. Vďaka zabudovanému infraportu dokonca vašu televíziu a ostatné prehrávača môžete aj diaľkovo ovládať. Stačí sa teda pohodlne usadiť, relaxovať a prácu s ovládaním a nastavením nechať na telefóne. S aplikáciou HomeSync, čiže cloudovým úložiskom, budete mať vy aj vaša rodina prístup k vašim súborom takmer odkiaľkoľvek. Na naozaj objemnú kapacitu 1 TB uložíte tisíce a tisíce fotiek, videí a skladieb. Preneste Android hry, filmy, TV relácie a online videá priamo do vašej televízie.

Cvičte efektívnejšie a zábavnejšie


Mobilný telefón Samsung GALAXY S 4 veľmi dobre vie, ako je zdravie dôležité . Preto vám pomôže dosiahnuť vaše ciele pomocou monitorovanie rôznych aspektov pri posilňovaní a behaní. Do pamäti sa vám automaticky budú ukladať dôležité dáta, ako je napríklad vzdialenosť, ktorú ste ubehli, počet prijatých kilokalórií alebo hmotnosť. Vďaka zabudovaným senzorom teploty a vlhkosti budete vždy presne vedieť, či sú pre cvičenie optimálne podmienky. Vaše zlepšovanie uvidíte prehľadne v tabuľkách a grafoch a navyše budete motivovaní k podávaniu ešte lepších výsledkov. Pri sledovaní displeja mobilného telefónu GALAXY S 4 nebudú vaše oči nijako trpieť. Pomocou 7 automatických a 4 manuálnych módov telefón nastaví parametre displeja vždy podľa aktuálnej situácie tak, aby ste si všetok obsah mohli vychutnať naplno . Automatická optimalizácia sa týka aj zvuku. Sami si nastavíte preferencie, podľa ktorých vám telefón ušije hudbu na mieru.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,9 GHz (1 900 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S4 (i9505) Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S4 (i9505) Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy S4 (i9505) Red.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií