Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-C1010) Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-C1010) Black
4,8 8 hodnotení
Mobilný telefón 4,3 "540x960 Super AMOLED, procesor Dual-core 1.5 GHz Cortex-A9, RAM 1,5 GB, interná pamäť 8GB, fotoaparát 16MPx 1/2.33'' sensor size, 10x optical zoom, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM , microSD, microUSB, Android 4.2.2
Kód:  RS150z1 Produktové číslo:  SM-C1010ZKAXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-C1010) Black

Špičkový smartphone spájajúcej to najlepšie zo sveta fotografovania az chytrých telefónov. Samsung Galaxy S4 Zoom búra všetky bariéry a prináša nekompromisný fotoaparát s desaťnásobným optickým zoomom schovaným v tele výkonného a vybaveného telefónu s nádherným Super AMOLED displejom s QHD rozlíšením. Vďaka mnohým šikovným funkciám vás bude fotografovanie naozaj baviť a dosiahnete nádherných fotografií vo všetkých situáciách. Svižná práce v systéme aj veľmi rýchle fotografovanie a spracovanie obrazu vďačí dvojjadrovému procesoru a modernému operačnému systému Google Android Jelly Bean.



Nezmeškajte jedinečné okamihy


Nemajte s vašimi priateľmi a blízkymi len spomienky, ale vytvárajte nové zážitky a zachytávajte svet okolo vás priamo pri telefonovaní. Stačí pomocou revolučného mechanizmuZoom Ring okamžite spustiť režim fotografovania, stlačiť spúšť a zdieľať tak jedinečné okamihy pomocou správy. Galaxy S4 Zoom skrátka nie je iba smartphone s fotoaparátom. Je to z časti špičkový digitálny fotoaparát az časti výkonný smartphone s Androidom.



Fotky na dosah ruky


Funkcie rýchleho spustenia či skrátenej voľby vám umožní jednoduchým pootočením mechanizmu Zoom Ring v prednej časti fotoaparátu okamžite aktivovať mnoho fotografických režimov vrátane galérie, automatického a chytrého režimu. Stačí tak ľahké pootočenie, jeden dotyk na displeji a držíte v ruke špičkový digitálny fotoaparát pripravený zaobstarať úžasné snímky.



Zoom plne pod kontrolou


Priblížte si svet okolo vás ľahko a rýchlo vďaka ľahkému ovládanie optického zoomu. Tradičné tlačidlá a páčky boli nahradené precíznymi digitálnymi prvkami s presnosťou, na ktorú by obyčajné ovládanie pomocou prstov nestačilo. Ľahko tak zaobstaráte fotografie pod širokým uhlom záberu, alebo si naopak fotografovanú scénu priblížite takmer na dosah ruky.



Malý, a napriek tomu veľký


Nie vždy platí, že väčšie je automaticky lepšie. Kompaktný, napriek tomu však veľmi výkonný, Galaxy S4 Zoom dostal do vienka hneď desaťnásobný optický zoom, S ktorým zachytíte nádherné snímky s úžasne živými farbami as maximálnou ostrosťou aj na veľkú vzdialenosť. Vďaka profesionálnemu optickému systému a precíznemu mechanizmu Zoom Ring tiež môžete vytvárať detailné makro zábery a to všetko bez nutnosti ťahať so sebou ťažkú \u200b\u200bvýbavu pre fotoaparát.



Nádherné fotografie za všetkých okolností


Pokročilá technológia digitálneho obrazového snímača dokáže vašim fotografiám doslova vdýchnuť život. Superrýchly a supercitlivá 16 megapixelový BSI (Back side-illuminated - so spätným osvetlením) CMOS snímač nepotrebuje toľko svetla, a preto dokáže vytvárať fantastické snímky so správnou expozíciou a rýchlym zaostrením aj pri nízkom osvetlení. Ani z tých najtmavších scén vám tak neunikne žiadny detail.



Stále perfektne ostré snímky


Fotografovanie s Galaxy S4 Zoom v zhone neznamená automaticky rozostrené zábery. Pokročilá optická stabilizácia obrazu dodá fotografiám bezchybnú ostrosť, aj keď nemáte absolútne pevnú ruku. Neobmedzujte sa a nezmeškajte už žiadny okamih .Jednoducho nahrávajte videá a vytvárajte dechberoucí fotografie v miestach s nízkou hladinou osvetlenia, pri rýchlom zoomovanie alebo keď ste zrovna v pohybe.



Svet v dlani


Samsung Galaxy S4 Zoom je ako miniatúrny vreckový sprievodca. Funkcie Photo Suggest vás pripojí do hustej siete fotografií urobených ostatnými fotografov a umožní vám nájsť a zachytiť tie najúžasnejšie miesta na našej planéte. Viac života do vašich fotografií a viac fotografií do vášho života dodáte pomocou mnohých interaktívnych widgetov a aplikácií, Akou sú napríklad TourWrist, Panoramio, TripAdvisor a ďalšie.



Jednoduché fotografovanie


Zachyťte všetko, čo sa vám v živote prihodí, pomocou nádherných snímok s profesionálnou kvalitou. Umelecké zábery možno zhotovovať bez zložitého nastavovania parametrov, Stačí si jednoducho vybrať z mnohých prednastavených režimov. Režim Akčná snímkaTreba slúži k zlúčeniu sekvenčných snímok pohybujúcich sa objektov do jediného zloženého snímky a režim Action Freeze potom pre okamžité zachytenie rýchlej akcie. Keď si však nie ste úplne istí výberom režimu, funkcia Smart Mode Suggest dokáže analyzovať snímanú scénu a sama zvoliť najvhodnejší režim pre fotografovanie.



Svet neobmedzených možností


Ponorte sa do sveta nikdy nekončiacej zábavy v jednom z najobľúbenejších a najrozšírenejších operačných systémov, Google Android Jelly Bean. Grafická nadstavba TouchWiz vám umožní si systém nastaviť presne podľa vás a predstavuje jednoduchý a rýchly spôsob interakcie medzi vami a funkciami telefónu Galaxy S4 Zoom. Usporiadať si napríklad môžete všetky cenné fotografie a videá zhotovené z dovolenky do jednej časové rady pre jednoduchšie zdieľanie s priateľmi a blízkymi.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nie je pre ten fotak problem mobil dat do vrecka?...alebo neodporucili by sme mi k nemu nejaky kryt?

Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-C1010) Black je k němu použitelné toto handsfree (RS212n7) ? a jaké nabíječky do auta jsou k němu použitelné ?

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-C1010) Black
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-C1010) Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-C1010) Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-C1010) Black.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií