AD homeoffice AD homeoffice

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE White (SM-T535)

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE White (SM-T535)
4,8 5 hodnotení
Tablet Quad-Core 1.2 GHz, dotykový 10.1" 1280 x 800 PLS, 1.5 GB RAM, interná pamäť 16 GB, microSD až 64 GB, WiFi, 3G/LTE modem, Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 3MPx + 1.3MPx, microUSB, batéria 6800 mAh, Google Android 4.4 (SM-T535)
Kód:  RS501j Produktové číslo:  SM-T535NZWAXEZ Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE White (SM-T535) Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE White (SM-T535)

Vitajte na prahu inovovaného modelového radu pod označením Samsung Galaxy Tab 4. Mobilita sa snúbi s elegantným dizajnom v tenkom tele, ale napriek tomu zostáva k dispozícii rozkošný displej s uhlopriečkou 10,1 palca. Príjemné rozlíšenie 1280 x 800 bodov poskytuje krištáľovo čistý obraz plný farieb. Prostredníctvom neho si užijete celú škálu predinštalovaných aplikácií vrátane ročného predplatného časopisu Reflex aj denníkov Blesk a Sport. V cloudovej službe Dropbox navyše získate hneď 50 GB zadarmo na 2 roky. Vyšperkované vlastnosti podčiarkuje podpora vkusného príslušenstva v podobe hodiniek Samsung Gear Fit.

Galaxy Tab 4 10.1

Jednoducho krásny

Displej ako víno

Takto rozmerný kúsok si právom zaslúži podporu viacerých okien, vďaka ktorým môžete súčasne sledovať filmy aj komunikovať s priateľmi.

Rýchlu odozvu a radosť pri každodenných činnostiach vám dopraje štvorjadrový procesor, ktorého frekvencia tepe na 1,2 GHz.

Príjemný na dotyk

Vďaka funkcii SideSync miznú hranice medzi tabletmi a inteligentnými telefónmi. Môžete si totiž ľahko zobraziť obrazovku telefónu priamo na displeji tabletu. Toto dômyselné riešenie vám dokonca dovolí prenášať dáta doslova lusknutím prsta.

Pretože váži iba 487 gramov, bude putovať z ruky do ruky doslova stále. Elegantný zadný kryt má povrchovú úpravu v imitácii kože.

Obľúbený obsah všade

Síce máte k dispozícii vnútorné úložisko s kapacitou 16 GB, ale kedykoľvek môžete pridať micro SD kartu s veľkosťou až 64 GB.

Ďalšiu možnosť vám pripravila priamo spoločnosť Samsung. Ide totiž o funkciu Samsung Link. Stačí sa prihlásiť k svojmu účtu a všetky vaše filmy, obrázky, hudba aj dokumenty z ostatných zariadení budú k dispozícii aj vo vašom tablete.

Kľúčovou výhodou tohto modelu je samozrejme prítomnosť 3G/LTE modemu.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, dá se tento tablet připojit na kvadrokoptéru DJI Phantom 4? Děkuji za informaci

Dobrý večer, mám dotaz: jakým způsobem (pokud to lze) propojit Samsung galaxy tab4 10.1 s televizí, kde je pouze SCART, abych mohl využít službu O2 TV GO přes TV. Chápu rozdíl HDMI a SCART. Děkuji Caha

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE White (SM-T535)
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE White (SM-T535)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE White (SM-T535). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 10.1 LTE 4 Weiß (SM-T535). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 10.1 LTE 4 Weiß (SM-T535). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE White (SM-T535).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií