Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy Tab A 10,5 WiFi 32 GB sivý

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab A 10,5 WiFi 32 GB sivý
4,6 5 hodnotení
Tablet – Qualcomm Snapdragon 450 Octa Core 1.8GHz, dotykový 10.5" 1920×1200 FHD TFT LCD, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, microSD až 400GB, WiFi, Bluetooth 4.2, GPS, 2×kamera 8Mpx+5Mpx, USB-C, 7300mAh batéria, rýchle nabíjanie, Android 8
Kód:  SATA1019b Produktové číslo:  SM-T590NZAAXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A 10,5 WiFi 32 GB sivý Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab A 10,5 WiFi 32 GB sivý

S pestrou ponukou funkcií a možností je Samsung Galaxy Tab A trochu ako chameleón. Úžitok nájde v kancelárii, na cestách, ale aj doma, a bezpečne ho môžu používať všetci členovia domácnosti vrátane vašich detí. S osemjadrovým procesorom a 3 GB RAM nebudete mať problém spustiť akúkoľvek aplikáciu a venovať sa zrazu mnohých rôznym úkonom – o tom vás presvedčí aj jeho priestranná 10,5" obrazovka. Z funkcií jednoznačne oceníte možnosť zrkadlenia televízneho režimu alebo detský režim. Práve vďaka nemu sa nemusíte báť zveriť Samsung Galaxy Tab A do rúk svojim ratolestiam.

Kľúčové vlastnosti tabletu Samsung Galaxy Tab A WiFi 32 GB (sivý)

  • Vďaka procesoru Qualcomm Snapdragon & 3 GB RAM vás čaká rýchly multitasking
  • Obrazovka automaticky reguluje kontrast aj jas podľa okolitého svetla
  • S personalizovaným nastavením si každý užívateľ môže prispôsobiť ponuku aplikácií podľa svojho
  • Nemusíte pripájať debničky – Galaxy Tab A má reproduktory s technológiou Dolby Atmos
  • V režime rodičovskej kontroly môžete deťom zamedziť prístup na nevhodné webové stránky
  • Dlhú funkčnosť tabletu bez neustáleho nabíjania vám zaistí batéria s kapacitou 7 300 mAh

Na veľkej obrazovke lepšie obslúžite viac okien naraz

S dotykovým displejom s rozlíšením 1 920 × 1 200 môžete mať ľahko otvorených viac okien naraz a venovať sa multitaskingu. Počas používania navyše tablet sám upravuje jas a kontrast obrazovky podľa okolitého svetla. Vďaka tomu sa vám z obrazovky Samsungu Galaxy Tab A bude príjemnejšie čítať aj v pokročilých večerných hodinách.

Každý užívateľ na tablete využije vlastné obľúbené funkcie

Komunikovať napr. cez Skype s priateľmi alebo kolegami vám umožní 5 Mpx predná kamera. K natáčaniu videí a vytváraniu panoramatických fotiek zase využijete zadný fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx. S režimom pre viac užívateľov môžete na tablete uplatniť personalizované nastavenie, takže každému členovi rodiny bude slúžiť (čo sa napr. ponuky aplikácií týka) podľa jeho predstáv. V neposlednom rade vie Samsung Galaxy Tab A zrkadliť televízny obraz alebo obsah z mobilného telefónu.

Samsung Galaxy Tab A je vhodný aj pre deti

Detský režim je niečo ako špeciálna aplikácia, ktorá vašim ratolestiam ponúkne potrebnú širšiu kresliacu plochu, doplnenú o rôzne zvukové efekty. Nájdu v nej tiež hry alebo detský fotoaparát, využívajúce 3D prvky. Ako rodič budete mať k dispozícii funkciu rodičovskej kontroly: vďaka nej môžete zablokovať používanie vybraných aplikácií alebo deťom zamedziť prístup na nevhodné webové stránky.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky tablety do 500 eur
» Všetky tablety do 300 eur

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, podporuje tablet formátovanie SD karty aj ako interné úložisko? Ďakujem

z jakého materiálu je zadní kryt?

Dobrý den, koupil jsem si tento tablet spolu s přehrávačem Denon D-T1. Chci přehrávat hudbu přes bluetooth, ale tablet přehrávač D-T1 vůbec nenajde, přestože podporuje oba požadované profily - A2DP, AVRCP. Neznáte řešení tohoto problému? Telefon Huawei se bez potíží připojí a přehrává hudbu.

dobrý den jde k tabletu přes otg připojit různé věci jako externí hdd ,klávesnice, myš , flaška?

Dobrý den, dá se k tabletu připojit klávesnice s obalem, jako je to u S4? Nebo alternativně přes bluetooth s myši? Děkuji

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaké pero, kterým by se dalo psát na tento tablet (na poznámky) a jestli je tento tablet vhodný na denní použití ve škole?

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab A 10,5 WiFi 32 GB sivý
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab A 10,5 WiFi 32 GB sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab A 10.5 WiFi 32GB šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A 10.5 WiFi 32GB Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A 10.5 WiFi 32GB Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Tab A 10.5" WiFi 32 GB szürke.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií