AlzaBoxy Q1 Aplikace

Samsung Galaxy Tab A 7.0 WiFi biely

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab A 7.0 WiFi biely
4,8 8 hodnotení
Tablet - Quad Core 1,3GHz, dotykový 7" 1280x800, RAM 1,5GB, interná pamäť 8GB, microSDXC až 200GB, WiFi, bluetooth, GPS, 2x kamera 5MPx + 2MPx, microUSB, 4000mAh batéria, Android 5.1
Kód:  SATA1012b Produktové číslo:  SM-T280NZWAXEZ Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Tab A 7.0 WiFi biely Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab A 7.0 WiFi biely

Rodina tabletov od spoločnosti Samsung dostáva novú posilu do tej najatraktívnejšej cenovej relácie. Galaxy Tab A 7.0 s modelovým označením SM-T280 predstavuje spojenie úhľadného dizajnu s neuveriteľnou praktickosťou a vďaka hmotnosti 283 gramov je navyše dokonale prenosný. Toto kompaktné a štýlové zariadenie tak budete mať neustále pri sebe.

Kľúčové vlastnosti

  • Tablet so 7"displejom a ideálnymi rozmermi
  • Moderné línie a pravidelný tvar zadnej strany na pohodlné držanie
  • Nevymeniteľná batéria s kapacitou 4 000 mAh
  • Optimalizovaný detský režim
  • Hybridné rádio kombinuje FM a online príjem s možnosťou nahrávania

Všetko pre optimálny zážitok

Čelnej strane dominuje 7"displej s rozlíšením 1280 × 800 bodov, čo je úplne dostačujúca hodnota. Pod displejom sa nachádza klasické hardvérové tlačidlo, ktoré je doplnené dvojicou senzorických ovládačov na návrat späť alebo vyvolanie posledných spustených aplikácií. Tablet je poháňaný štvorjadrovým procesorom v kombinácii s 1,5 GB operačnej pamäte. Na inštaláciu všetkých programov je pripravená interná pamäť s kapacitou 8 GB. To nie je vskutku veľa, a preto je pripravená pozícia pre micro SD kartu s veľkosťou až 200 GB.

Praktický fotoaparát

Samsung Galaxy Tab A 7.0 vo verzii pre rok 2016 však vie aj celkom obstojne robiť snímky. K tomu je vybavený zadnou kamerou s automatickým zaostrovaním a rozlíšením 5 Mpx. Dokážete tak zhotovovať zaujímavé panoramatické snímky a dokonca aj vytvárať animované obrázky vo formáte GIF.

Digitálne ihrisko pre deti

Tablet je nachystaný odolať aj náporu detských rúk, pretože nechýba optimalizovaný mód Kids 4.0. Ponúka možnosť uzamknutia niektorých aplikácií alebo nastavenie doby používania. To je veľmi vhodné riešenie a nemusíte sa tak báť, že budú deti na tablete tráviť celé dni.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zaujímalo by ma aká je v skutočnosti interná pamäť, kedže v hlavnom popise je 16GB a v rozšírenom popise je uvedené 8GB. Ďakujem

Mohl bych se zeptat je tento tablet vhodný pro děti? Děkuji

Umi tento tablet OTG? kdyz do nej strcim flashdisk tak mi to prehraje i v tabletu?

Dá sa z neho volať?

Dobrý den, Chci se zeptat - jsem mírně zmaten z popisu. Přišel mi přesně tento model, ale při zapnutí to hlásí A6, místo A7 Jedná se o model A6 s úhlopříčkou 7"? Děkuji S pozdravem Jan Klimek

Dá se do tabletu vložit i SIM karta? (Neviděla jsem to tu napsané) Děkuji.

jde dat do tabletu mini sd karta?

Máte k tomuto produktu také ochrannou folii a obal?

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab A 7.0 WiFi biely
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab A 7.0 WiFi biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab A 7.0 WiFi bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A 7.0 WiFi Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A 7.0 WiFi Weiß.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií