AD homeoffice PET

Samsung Galaxy Tab Pre ??8.4 WiFi White (SM-T320)

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab Pre ??8.4 WiFi White (SM-T320)
4,8 93 hodnotení
Tablet Qualcomm Snapdragon 800 Quad-Core 2.3GHz, dotykový 8.4" 2560x1600, 2GB RAM, interná pamäť 16GB, microSD, WiFi ac, Bluetooth 4.0, GPS, kamera 8MPx, microUSB, batéria 4800 mAh, Google Android 4.4
Kód:  RS207e4 Produktové číslo:  SM-T320NZWAXEZ Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Tab Pre ??8.4 WiFi White (SM-T320) Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab Pre ??8.4 WiFi White (SM-T320)

Patrí do rodu najlepších

Špičkový tablet s nekompromisnou hardvérovou aj softvérovou výbavou sa stane vašim spoločníkom nielen počas nudných chvíľ, kedy vás dokáže zabaviť na dlhé hodiny, ale príde vhod aj pri pracovných schôdzkach či konferenciách. Vďaka šikovným funkciám na zdieľanie súborov nemusíte mať neustále k dispozícii počítač, aby ste vaše súbory mohli vytvárať či upravovať.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Displej

Tenký a úžasne ľahký

Vizuálna dokonalosť

Vysoké rozlíšenie WQXGA (2560 × 1600) už dávno nie je výsadou iba tých najväčších displejov. Tablet Galaxy Tab Pro ??vo svojom 8,4" displeji skrýva viac než 4 milióny pixelov, ktoré sa postarajú o dokonalé zobrazenie aj tých najjemnejších detailov.


Jemné rozlíšenie, hrubý výkon

Dostatok výkonu pre takto jemný displej zaisťuje špičkový štvorjadrový procesor Snapdragon od firmy Qualcomm, ktorý predstavuje súčasnú špičku medzi mobilnými procesormi. Hravo a plynule zvládne všetko, na čo si len s tabletom spomeniete.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Výkon

Výkonom čnie nad notebookmi


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sdílení souborů

Zdieľanie súborov

Zdieľanie súborov kdekoľvek

Nebuďte stále viazaní na počítač, kedykoľvek vás inšpiruje niečo nové. S funkciou Remote PC môžete okamžite zdieľať a upravovať súbory z počítača priamo na tablete Galaxy Tab Pro, nech už budete kdekoľvek s prístupom na internet.


Nový spôsob spolupráce

Meetingy môžu byť teraz vďaka e-Meeting oveľa produktívnejšie, efektívnejšie a ekonomickejšie.

Tento osobný organizátor s excelentnými sprístupňovacími schopnosťami vám a vašim spolupracovníkom umožní zdieľať dáta či dokonca písať poznámky do otvoreného dokumentu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Spolupráce

Osobný organizátor


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Videohovory

Videohovory v plnej paráde

Spoľahlivý nástroj WebEx

Komunikujte pomocou videokonferencií až s 8 ďalšími pracovníkmi so spoľahlivou aplikáciou WebEx. Uskutočňujte skupinové hlasové hovory či videohovory a súčasne so všetkými účastníkmi zdieľajte dokumenty.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tablet i lokalizační systém Glonass?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na tablet Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 WiFi White (SM-T320) ( https://www.alza.cz/samsung-galaxy-tab-pro-8-4-wi-fi-white-sm-t320-d568855.htm#recenze ). Je možné v tomto typu používat SIM kartu a mobilní internet? Díky za odpověď. Svašek

Dobrý den, existuje u tohoto tabletu barva černá ? Děkuji Jehl

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab Pre ??8.4 WiFi White (SM-T320)
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab Pre ??8.4 WiFi White (SM-T320)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 WiFi White (SM-T320). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 8.4 WiFi Pro White (SM-T320). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 8.4 WiFi Pro White (SM-T320). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 WiFi White (SM-T320).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií