AP+ nový vizuál Rapture

Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2 Charging Dock POGO Čierna

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2 Charging Dock POGO Čierna
4,0 2 hodnotení
Dokovacia stanica – s POGO pinmi
Kód:  SAAA0009a3 Produktové číslo:  EE-D3100TBEGWW Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2 Charging Dock POGO Čierna Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2 Charging Dock POGO Čierna

Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2 je vďaka svojmu skvelému displeju ako stvorený na prezeranie fotografií či videí. Vďaka kombinácii Galaxy Tab S4/Tab A2 a Charging Dock POGO získate jednoduchý a účelový stojan. Pracujte, nakupujte, píšte svoje e-maily, jednoducho využívajte svoj tablet so všetkými výhodami pohodlnejšieho ovládania a rozsiahlejšej obrazovky. Stačí všetko zapojiť do dokovacej stanice Charging Dock POGO.

Kľúčové vlastnosti dokovacej stanice Charging Dock POGO

  • Dokovacia stanica určená pre Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2
  • Jednoduchá montáž a jednoduché pripojenie
  • Elegantné čierne vyhotovenie

Jednoduché zapojenie

Svoj tablet premeníte na domáci inteligentný displej v priebehu niekoľkých sekúnd. Všetko, čo k tomu potrebujete je tablet Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2 a Charging Dock POGO. Jednoducho svoj tablet položíte na nabíjaciu základňu POGO. Konektory POGO na doku sú navrhnuté tak, aby umožňovali jednoduché pripojenie a demontáž, bez potreby ďalšieho pripojenia.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, kupil som stanicu včera, zapojil, ale nefunguje,,, nenabija viete poradit?? ci len ist rovno reklamovat

Dobrý den, můžete mi poradit, jestli se dá do tohoto nabíjecího stojánku vložit Samsung Galaxy Tab Active2 LTE 8.0" Děkuji Karel Hrkal

funguje aj na tab s5e ?

je s nabijeckou kompatibilni i galaxy tab a 10.5

Půjde tato stanice kombinovat s krytem "bookcover keyboard" ?

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2 Charging Dock POGO Čierna
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2 Charging Dock POGO Čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2 Charging Dock POGO Černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S4 / Tab A2 Charging Dock POGO Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S4 / Tab A2 Charging Dock POGO Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POGO dokkoló Samsung Galaxy Tab S4 / Tab A2 tablethez, fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií