Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 LTE

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 LTE
Tablet – displej 10.5 " 2560 × 1600 Super AMOLED, Qualcomm Snapdragon 670 2 GHz, RAM 4 GB,interná pamäť , pamäťová karta až 512 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, webkamera 13 Mpx+8 Mpx, výdrž batérie až 14,5 h, hmotnosť 399g, USB-C, Android 9.0 Pie
Kód:  SATA1022eNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 LTE Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 LTE


Ultraľahký tablet Samsung Galaxy Tab S5E LTE v monochromatickom vyhotovení a prémiovým dizajnom oslní najmä svojimi tenkými rámikmi. Konštrukcia je navyše odľahčená, a tak mohlo byť dosiahnuté skvelej hmotnosti len 399 gramov. Hrúbka tabletu je 5,5 mm – pohodlne sa drží a jeho používanie vás nebude nijako obťažovať. Telo Samsung Galaxy Tab S5E LTE je celé vyrobené z lešteného kovu so sofistikovanou povrchovou úpravou. Integrovaný LTE modem potom umožňuje pripojenie k internetu aj v miestach bez WiFi signálu.

Kľúčové vlastnosti tabletu Samsung Galaxy Tab S5E LTE

  • SAMOLED displej so špičkovými farbami a kontrastom
  • Minimalizovaný rámik
  • Nízka hmotnosť 399 gramov, hrúbka len 5,5 mm
  • Funkcia hlasového ovládania
  • Zvukový systém AKG so štyrmi reproduktormi a Dolby Atmos
  • Synchronizácia so smartfónom Galaxy
  • WiFi + LTE modem
  • Podpora rýchleho nabíjania
  • Až 14,5 hodiny prevádzky
  • Konektor USB-C
  • Bočný snímač odtlačkov prstov

Tablet s výnimočným 10,5" SAMOLED displejom

Galaxy Tab S5E LTE je okrem iného vybavený SAMOLED displejom s uhlopriečkou 10,5" ponúkajúcim ohromujúce farby a vždy optimálne zvolenú úroveň jasu. Ani zvuková stránka nezaostáva – zvukový systém od AKG so štyrmi reproduktormi poskytuje bohatý a realistický zvuk. Trojrozmerný priestorový zvuk Dolby Atmos vás naopak dokonale pohltí.

Srdcom tabletu je osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 670 podporovaný 4 GB operačnou pamäťou. Pre vaše dáta je pripravené až 64 Gb úložisko, ktoré možno rozšíriť o pamäťovú kartu microSD s veľkosťou až 512 GB.

Galaxy Tab S5E LTE vám uľahčí život

Tablet beží pod operačným systémom Google Android 9.0 Pie s používateľskou nadstavbou One UI, vďaka ktorej bude obrazovka usporiadaná a bude ponúkať len to najdôležitejšie. Integrovaná funkcionalita Bixby Voice umožňuje ovládať tablet hlasom – ľahko tak môžete spustiť akúkoľvek aplikáciu, hudbu a mnoho ďalšieho. Funkcia Family Share spája členov rodiny a dovoľuje spoločné zdieľanie fotografií, upomienok, poznámok či udalostí v kalendári. Galaxy Tab S5E LTE sa automaticky synchronizuje s vaším mobilným telefónom Samsung – už tak nezmeškáte prichádzajúci hovor alebo budete môcť odpovedať na textovú správu.

Bezpečný tablet s neskutočnou výdržou

Vstavaná veľkokapacitná batéria s kapacitou 7 040 mAh a podporou rýchleho nabíjania sľubuje výdrž až 14,5 hodín bez obáv, že vám dôjde energia. Samsung Galaxy Tab S5E LTE je navyše veľmi bezpečný. Vo výbave má totiž funkciu rozpoznania tváre, teda prístup k osobnému obsahu budete mať iba vy. Samozrejmosťou je potom čítačka odtlačkov prstov integrovaná do napájacieho tlačidla, ktorá vás ušetrí zdĺhavého zadávania hesiel.


Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky tablety do 500 eur
» Všetky Samsung Galaxy Tab S
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 LTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 LTE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 LTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 LTE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií