Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Galaxy A55 | A35 5G

Samsung Galaxy Watch LTE 46 mm

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Watch LTE 46 mm
4,8 8 hodnotení
– unisex s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, meranie zdolaných poschodí, GPS, barometer, výškomer, gyroskop, kompas, senzor na intenzitu svetla, senzor Galileo, pripojenie pomocou ANT+, WiFi a Bluetooth, stav batérie, prehrávač hudby, ovládanie mobilu, vibrácie, hľadanie telefónu, telefonovanie s eSIM kartou, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), Tizen, kompatibilné s iOS, Android a Windows, kapacita úložiska 4000 MB, Gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: koža, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Kód:  SAAW0013f Produktové číslo:  SM-R805FZSATMZ Stránky výrobcu

Samsung Galaxy Watch LTE 46 mm

Samsung Galaxy Watch LTE 46 mm sú smart hodinky pre každého, kto si chce užiť aktívnejší, zábavnejší a zdravší život. Na prvý pohľad zaujme strieborná farba puzdra. Na remienok bol zvolený materiál koža. Odolnosti hodiniek pomáha Gorilla Glass sklíčko. Displej s rozmerom uhlopriečky 1,3 " pre vás zobrazí všetko, čo potrebujete vedieť. Vychytanou funkciou smart hodiniek Samsung Galaxy Watch LTE 46 mm je možnosť nahrania profilu z mobilu cez ESIM. Zásluhou toho už nebudete musieť pri športovaní či iných aktivitách nosiť váš mobilný telefón a vystačíte si s inteligentnými hodinkami. Ak vám niekto bude volať, tak možno hovor vybaviť prostredníctvom hodiniek. Klasické hodinkové funkcie, ako je dátum, stopky, budík, deň v týždni, kalendár, chronograf, duálny čas a otočná luneta, doplnia vychytávky ako krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie vyjdených poschodí, podpora aplikácie strava, tepové zóny, virtuálny tréner a automatické začatie aktivity.

Podstatné znaky smart hodiniek Samsung Galaxy Watch LTE 46 mm

  • Smart hodinky Samsung bez problémov pripojíte k telefónu s iOS aj Androidom
  • Vodotesnosť do 50 m (5 ATM)
  • Samozrejme nechýbajú štandardné hodinkové funkcie, ako dátum, stopky, budík, deň v týždni, kalendár, chronograf, duálny čas a otočná luneta
  • Ukazovateľ batérie vás včas upozorní, kedy je potrebné zohnať nabíjačku
  • Smart hodinky ponúkajú aj možnosť diaľkového ovládania mobilu
  • Nemôžete sa stratiť, pretože hodinky obsahujú kompas
  • Citlivý výškomer sa výborne hodí do náročnejších končín
  • Pre fanúšikov štatistík o pohybe je tu barometer meriaci tlak vzduchu
  • Senzor na snímanie pohybu vie rozpoznať aktivitu
  • Gyroskop poskytuje presnejšie dáta detekciou náklonu
  • Zobrazenie času: digitálne
  • Sú pripravené na nahranie eSIM profilu a následné telefonovanie
  • Športové funkcie inteligentných hodiniek Samsung: Krokomer, Výpočet kalórií, Meranie tepu, Meranie vzdialenosti, Meranie vyjdených poschodí, Podpora aplikácie Strava, Tepové zóny, Virtuálny tréner a Automatické začatie aktivity

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch LTE 46 mm vás zaujmú svojím dizajnom aj funkciami

Smart watch hodinky Samsung Galaxy Watch LTE 46 mm sú kompatibilné s operačným systémom iOS a Android prostredníctvom ANT+, WiFi a Bluetooth. Hudobný prehrávač vám dovolí prepínanie svojej hudby bez nutnosti vyťahovať mobil. Indikátor batérie vás zachráni pred poklesom batérie vašich smart hodiniek pod kritickú úroveň. Integrovaná batéria by mala pri bežnom používaní vydržať 80 h, nemali by vás teda nechať v úzkych tým, že sa vybijú práve vtedy, keď vyrazíte von. Ak sa bavíme o senzoroch, obsahujú GPS, Kompas, Akcelerometer, Výškomer, Barometr, Galileo, GLONASS, Gyroskop a Intenzita svetla.

Smart hodinky vás naučia sa poriadne hýbať

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch LTE 46 mm merajú veľa aktivít, ako napr. beh, cyklistika, fitness, chôdza, jóga, outdoor, plávanie, turistika a veslovanie. Funkcia na meranie tepu sa hodí najmä na správne určenie tepovej zóny a tým aj účinnejšie spaľovanie tukov. Vďaka odolnosti voči vode 50 m (5 ATM) smart hodinky pokojne môžete používať aj pri kúpaní alebo sprchovaní. Výpočet spálených kalórií pomôže každému aktívnemu používateľovi strážiť si vyváženú stravu. Šikovný krokomer vás spoľahlivo donúti k pohybu vďaka tvorbe zaujímavých štatistík. Pri behaní potom oceníte meranie celkovej vzdialenosti.

Parametre a špecifikácia

Bezdrôtová technológia
WiFi Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
WiFi Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

A je v balení i nabíječka.

Dobrý den,mám hod.Samsung galaxy Watch lte 46 mm.Hodinky mne upozorňuji že si mám stáhnout novou verzi softwaru a aplikace v telefonu Samsung A71 mi píše že mám uvolnit 595mb.Vse co šlo jsem vymazal a pořád stejná zpráva.Nevim jestli hod.restartovat,mám strach že vymaže esim kartu.Prosim o radu. Děkuji Šimek.

Dobry den zakupil som si samsung galaxy watch 46mm a mam nastavene hodinove oznamenia ale tony oznamenia su kazdu hodinu ine raz pipnu 2x potom 8x stale inac nerozumiem preco ... Poprosim onradu vdaka 😉

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi klasickými Samsung Galaxy Watch a Samsung Galaxy Watch LTE? Děkuji

Na hodinkách se mně občas zvětší displej. Není mi jasné proč a nikde jsem se dověděl jak ji jednoduše vrátit do původního rozměru.Přiblížení dvou prstů na displeji nepomůže. Nějak se to vrátí zpět asi samo nebo pomůže restart. Co se s tím dá dělat resp. existuje k tomu návod? V manuálu jsem nenašel. Děkuji

Dobrý den. Dá se s hodinkami platit a telefonovat. děkuji za odpověď

Nikde jsem se nedočetl, zda je možné přijímat hovory na hodinkách. I jestli mají integrovaný mikrofon. Dekuji

Nikde jsem se nedočetl, zda je možné přijímat hovory na hodinkách. I jestli mají integrovaný mikrofon. Dekuji

zdravim da se uz pripojit esim od vodafonu a funguje platba pres telefon a jeste jedna otazka budou fungovat bez problemu s iphone?dekuji

Dobrý den, jsou hodinky v českém jazyce? Děkuji. Hezký den Jiří Čurda

123
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Watch LTE 46 mm
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Watch LTE 46 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch LTE 46mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch LTE 46mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch LTE 46mm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Watch LTE 46mm.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií