Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy Young 2 (SM-G130) White

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Young 2 (SM-G130) White
4,3 31 hodnotení
Mobilný telefón 3.5" 480x320, procesor 1 GHz, RAM 512 MB, interná pamäť 4 GB, microSD až 32 GB, fotoaparát 3 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, NFC, 3G, microUSB, Lí-Ión 1300mAh, Android 4.4
Kód:  SAMO0103a Produktové číslo:  SM-G130HZWNETL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Young 2 (SM-G130) White

Telefón s malým telom, kam sa však podarilo poskladať tie najmodernejšie funkcie a žiaduci výkon. Založený je na dotykovom displeji veľkosti 3,5", a tak sa vám pohodlne zmestí do vrecka, a vy si tak môžete na cestách vychutnávať všetky jeho vymoženosti. Vďaka procesoru s frekvenciou 1 GHz všetko funguje rýchlo - či už prechádzate svoje fotografie, hudbu, videá alebo používate iné funkcie. Nechýba mu ani rýchle pripojenie a bohatý obsah, ktorý sa postará o vašu zábavu. Tento mobilný telefón vám skrátka poskytne všetko, čo môžete chcieť!

Vďaka platforme Google Android 4.4 (KitKat) je používanie tohto mobilného telefónu rýchle, plynulé a bezproblémové. Kompletne prispôsobiteľná domovská obrazovka s niekoľkými sekciami zariadi prístup k hlavným funkciám, obľúbeným kontaktom a všetkému, čo by ste chceli mať dostupné na jediný dotyk. Služba Game Hub Lite vám poskytuje jednoduchý prístup k prémiovým hrám, ktoré využívajú špičkové technológie spoločnosti Samsung.

Intuitívne a inovatívne pohybové používateľské rozhranie rozpoznáva jednoduché pohyby, pomocou ktorých možno pohodlne ovládať funkcie mobilného telefónu. Obráťte telefón displejom nadol a nikto vás už nebude rušiť. K dispozícii sú aj ovládacie prvky na jednoduché fotografovanie, aby váš 3 Mpx fotoaparát nezaháľal a okamžite digitalizoval vaše spomienky.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
3 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
640 × 480 (VGA) Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Young 2 (SM-G130) White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Young 2 (SM-G130) White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Young 2 (SM-G130) White.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií