Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen čierny
Dotykové pero (stylus) – aktívna, 4096 tlakových bodov, hrúbka hrotu 1,5 mm, Bluetooth, rozpoznanie tlaku, Palm rejection a vymeniteľný hrot, dĺžka 197 mm, priemer 1,5 mm
Kód:  WR6121a24 Produktové číslo:  EJ-PF946BBEGEU Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen čierny Predaj skončil

Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen čierny

Radi by ste zefektívnili prácu s dotykovým zariadením a pohodlne písali alebo kreslili? Dotykové pero Samsung síce nepodporuje gestá založené na dotyku viacerými prstami zároveň, v porovnaní s prstom je však veľmi presné. Jeho aktívna technológia podporuje rozšírené funkcie, ako je Bluetooth, rozpoznanie tlaku, Palm rejection a vymeniteľný hrot, ktoré môžu byť použité nielen na ovládanie dotykového prístroja, ale aj na podpisovanie elektronických dokumentov, grafickú prácu a ďalšie úkony. Na uvedenie dodatočných funkcií do prevádzky je potrebná batéria. Stylus Samsung je vhodný na precíznu prácu na dotykových zariadeniach.

Hlavné vlastnosti dotykového pera Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen čierny

  • Aktívna dotykové pero Samsung umožní presnejšie ovládanie dotykového zariadenia
  • Dobrú prácu odvedie pomocou 4096 tlakových bodov
  • Hrot má hrúbku 1,5 mm
  • Danú hrúbku liniek dosiahnete podľa vyvíjaného tlaku
  • Výrobku tiež chýba praktická funkcia palm rejection
  • Pripojenie má na starosť technológia Bluetooth
  • Vďaka vymeniteľnému hrotu stylus prispôsobíte svojim potrebám
  • Rozmery dotykového pera Samsung sú 197 × 1,5 mm (dĺžka × priemer)

Stylus Samsung sa postará o komfortný pocit pri práci

Na precíznej práci sa podieľa 4096 tlakových bodov, ktoré zaznamenajú každý dotyk. Hrúbka hrotu dosahuje 1,5 mm.

Buďte produktívni aj na cestách vďaka kompaktným rozmerom

Pri používaní stylusu Samsung vás poteší pohodlná a intuitívna práca na displeji. Dotykové pero sa prispôsobuje tlaku, ktorý vyvíjate pri písaní či kreslení. Vďaka tomu nakreslíte čiary rôznych šírok. Jemným ťahom tvoríte tenučké línie a pri silnejšom tlaku vznikne linka široká. Pre ešte väčší používateľský zážitok nechýba ani funkcia palm rejection, ktorá ignoruje dotyk prsta a dlane na obrazovke a umožňuje pracovať iba so stylusom. Pripojenie k zariadeniu zaisťuje technológia Bluetooth. Je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí chcú kreatívne využívať svoje zariadenie na kreslenie, písanie, výber textu a hranie hier. Vymeniteľný hrot umožňuje prispôsobiť stylus rôznym potrebám. Rozmery dotykového pera Samsung sú 197 × 1,5 mm (dĺžka × priemer).

Parametre a špecifikácia

Technológia
Aktívna Hotovo!
Počet tlakových bodov
4 096 Hotovo!
Hrúbka
1,5 mm Hotovo!
Funkcie
Bluetooth, Rozpoznanie tlaku, Palm rejection, Vymeniteľný hrot Hotovo!
Dĺžka
197 mm Hotovo!

Hrot

Technológia
Aktívna Hotovo!
Počet tlakových bodov
4 096 Hotovo!
Hrúbka
1,5 mm Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Bluetooth, Rozpoznanie tlaku, Palm rejection, Vymeniteľný hrot Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka
197 mm Hotovo!
Priemer
1,5 mm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude fungovat se zařízením samsung galaxy z fold 4?

Zodpovedá obrázok reálnemu vzhľadu?

Z Fold5 S Pen a bluetooth? Ako sa to nabija? Nema BT nahodou len S Pen Pro?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli by byl tento stylus kompatibilní s tabletem Teclast M40 Plus. Děkuji za odpověď.

funguje prosím s tabletom S6 lite?

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen čierny
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Z Fold5 S Pen, fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií