Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Gear 2 Neo Mocha Grey

Zobraziť katalóg
Samsung Gear 2 Neo Mocha Grey
Smart hodinky 1.63 "320x320 Super AMOLED, procesor Dual Core 1.0GHz, interná pamäť 4GB, Bluetooth 4.0, IP67, batérie Li-ion 300 mAh, Tizen
Kód:  RS150gi1 Stránky výrobcu

Samsung Gear 2 Neo Mocha Grey

Druhá verzia chytrých hodiniek od spoločnosti Samsung s názvom Gear 2 Neo je tu. Pôvodný zámer vymyslieť chytré hodinky, ktoré by boli revolučným doplnkom k šikovným mobilným telefónom, zostal zachovaný. Novo namiesto Androidu poháňa hodinky vlastný operačný systém Samsungu s názvom Tizen. Ten bol optimalizovaný tak, aby bola zachovaná a vylepšená funkčnosť známa z prvotného modelu Galaxy Gear a novo umožnil dlhšiu výdrž prístroja na jedno nabitie. To sa podarilo, a tak si novo môžete užívať funkcií Gear 2 Neo až 3 dni pri aktívnom využívaní a dokonca 6 dní pri bežnej prevádzke bez pripojenia k zdroju energie. V porovnaní s luxusnejším modelom Gear 2 je táto verzia ochudobnená o integrovaný fotoaparát ao telo zhotovené z kovu. Tento nedostatok sa môže stať naopak výhodou pre užívateľov, ktorí chcú hodinky využívať prevažne pri športových aktivitách, pretože došlo zároveň aj k úbytku hmotnosti na púhych 55g. Ďalším pozitívom je potom aj nižšia cena.

Srdcom chytrých hodiniek je dvojjadrový procesor s frekvenciou 1 GHz, Doplnený o 512 MB operačnej pamäte RAM. Dominantou je Super AMOLED displej s uhlopriečkou 1,63 "a rozlíšením 320x320 pixelov. Pre ukladanie užívateľských dát slúži integrovaná 4 GB pamäť. Pre prepojenie so smartfónom je využité rozhranie Bluetooth 4.0 LE. Napájanie hodiniek bola použitá lítium-iónová batéria s kapacitou 300 mAh.

U hodiniek, ktoré nosíte stále so sebou, poteší vode a prachu odolná konštrukcia preverená štandardom IP 67. Navyše vás udrží stále v spojení s priateľmi a zvýraznia váš osobný štýl. Vymeniteľné pásky umožní zladiť imidž s oblečením podľa vlastnej nálady.

Hoci sa to nezdá, hodinky Samsung Gear 2 Neo sú doslova nabité funkciami. Sprostredkovanie telefonovanie nie je zďaleka jediná funkcionalita. Ponúkne aj možnosť ovládania hlasom alebo infra ovládanie vašej televízie Samsung. Hodinky je možné využívať samostatne alebo ako doplnkové zariadenia k vybraným chytrým telefónom od Samsungu. Už nemusíte mať strach, že niečo zmeškáte. Stačí spárovať pomocou Bluetooth. Všetko dôležité, čo sa deje na vašom smartphonu GALAXY, sa zobrazí priamo na displeji vašich hodiniek. Okrem upozornenie na prichádzajúce hovory, SMS, e-maily, dôležité udalosti uložené v aplikácii S-planner sa Neo hodinky stanú aj osobným trénerom. Na základe osobného nastavenia a merania poskytujú jedinečná a na mieru vytvorená odporúčanie k osobnému tréningu. Tiež ukrývajú všetky funkcie hodiaci sa pre osobnú analýzu pri športových aktivitách ako krokomer, merač srdcového tepu, stopky a časovač. Okrem už spomínaných aplikácií je pre Gear 2 Neo určené veľa ďalších aplikácií šitých na mieru. Ich počet sa bude navyše s časom určite rozširovať.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Gear 2 Neo Mocha Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear 2 Neo Mocha Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear 2 Neo Mocha Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear 2 Neo Mocha Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Gear 2 Neo Mocha Grey.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií