Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung HT-E5550

Zobraziť katalóg
Samsung HT-E5550
4,8 4 hodnotení
Domáce kino reproduktory 5.1 1000W, 3D Blu-ray SMART, DVD, DivX, MP3, WMA, WMV, MKV, CD, JPEG prehrávač, USB 2.0, 2x HDMI, WiFi, Bluetooth, iPod kolíska, FM tuner, CD ripping
Kód:  WH865c67 Produktové číslo:  HT-E5550/EN Stránky výrobcu

Samsung HT-E5550

Systém domáceho kina Samsung HT-E5550 vám umožní vychutnávať si 3D filmy sa skutočne priestorovým a plnohodnotným zvukom.Inovované reproduktory rozširujú hĺbku a čistotu, vďaka čomu si na svojom domácom kine môžete vychutnávať nadštandardnú kvalitu zvuku, takže vás filmy, televízia aj hry dokonale pohltí.Počujete každý detail, pocítite silu aj najjemnejšie nuansy hudby.

Inovovaná služba Smart Hub a tri zbrusu nové služby vám sprístupní svet sociálnych sietí a domácej zábavy.Služba Family Story vám umožní zdieľať dôležité fotografie, správy a udalosti s vašimi blízkymi.So službou Kids sa zase môžu zabávať a vzdelávať deti.S pomocou služby Fitness potom budete cvičiť a plánovať svoj tréning.Vďaka prístupu k skvelému obsahu a tiež výberu z mnohých aplikácií, prehliadanie webu a ďalším možnostiam si môžete vychutnávať ideálnu domácu zábavu.

S pomocou integrovaného WiFi adaptéra a funkcie WiFi Direct si užijete úplne novú úroveň zábavy.Bez akýchkoľvek káblov a potreby bezdrôtového smerovača sa spojíte napriamo s počítačom a akýmkoľvek ďalším kompatibilným zariadeniam, ako je napríklad telefón Galaxy S2.A následne môžete pohodlne vychutnávať obsah na televízore.Inovovaný webový prehliadač navyše obsahuje tiež navigačné funkcie, vďaka ktorým je prehľadávanie webu intuitívne a jednoduché.

S funkciou AllShare Play môžete streamovať filmy, fotografie a hudbu z akýchkoľvek zariadení v blízkom okolí televízora, vrátane počítačov.Cloudové technológie a podpora ukladania dát na webe spoločne prinášajú ešte väčšiu slobodu a mobilitu, pretože vám umožňujú získať prístup k vášmu multimediálnemu obsahu a zdieľať ho, bez ohľadu na to, či ste pred televízorom doma, alebo sedíte u kamaráta na gauči.

Ako vstupné rozhranie pre ďalšie zariadenia s vysokým rozlíšením vám poslúži dvojica moderných digitálnych portov HDMI.S ich pomocou si vychutnáte hry z najnovších herných konzol aj satelitné vysielanie z vášho set-top boxu.Výstupný port HDMI navyše obsahuje funkciu spätného kanálu audia (ARC), čo umožňuje prepojenie AV receiveru a televízora a prijímanie audio/video signálu z receivera aj vysielanie zvuku, napríklad z integrovaného tunera televízie, do receiveru jedným HDMI káblom.Pripočítajte k tomu inteligentný algoritmy zvýšenie rozlíšením (upscaling) pre zvýšenie rozlíšenia bežných DVD až na 1080p a máte zaistenú vynikajúcu kvalitu obrazu z akéhokoľvek zdroja.

Domáce kino Samsung HT-E5530 je vybavené samostatnou dokovacou kolískou pre zariadenia iPod/iPhone.Vďaka nej si budete môcť vychutnávať prehrávanie multimediálnych súborov priamo z ich pamäti.Prostredníctvom dokovaného zariadenia môžete dokonca aj telefonovať.Vďaka funkcii ConnectShare Movie si takisto ľahko prehráte hudbu, filmy a obrazové súbory priamo z USB flash disku alebo externého pevného disku, stačí ho jednoducho pripojiť k domácemu kinu.

Parametre a špecifikácie:

Zvukový výstup:
Počet kanálov: 5.1 kanálov
Hudobný výkon: 1000 W

Video funkcie:
3D prevodník
Profil BD 5,0
Funkcia BD Wise
Prevod SD videa do rozlíšenia 1080p (DVD)

Tuner:
Tuner FM
Funkcia RDS

Typ disku:
3D Blu-ray/Blu-ray Video/CD-DA/CD-R/CD-RW/DVD-Video/DVD ± R/DVD ± RW

Spracovanie zvuku:

8 zvukových režimov (DSP)
Technológia Dolby Digital/Dolby Digital Plus/Dolby Pro Logic II/Dolby True HD/DTS/3D Sound Plus/DTS 96/24/DTS HD
Funkcia MP3 Enhancer/Power Bass/Smart Volume
Užívateľský ekvalizér
Technológia Virtual Surround (virtuálny systém 7.1)

Špeciálne funkcie:
Funkcia Crystal Amplifier Plus
Kopírovanie diskov CD na USB
Plnohodnotný prehliadač
Vstavané lokálne úložisko
Služba Smart Hub

iPod/iPhone:
Made for iPod/iPhone
Pripojenie zariadenia iPod/iPhone prostredníctvom rozhrania USB
Obsahuje kolísku pre iPod/iPhone

Podpora formátov:
AAC/AVCHD/HD JPEG/JPEG/LPCM/MKV/MP3/WMA a WMV (1/2/3/7/9)/DivX a DivX HD

Konektivita:
Bluetooth
Vstavané WiFi,WiFi Direct
1x USB 2.0
1x kompozitný výstup
2x vstup HDMI
1x zvukový vstup
1x optický vstup
1x výstup HDMI (vrátane ARC (Audio Return Channel))

Reproduktor:
2 trojpásmové predné reproduktory (ET3)
2 trojpásmové efektové reproduktory (ET3)
Trojpásmový stredový reproduktor (EC2)
Pasívny subwoofer
4 stĺpové

Napájanie:
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,45 W
Spotreba počas prevádzky: 92,2 W

Rozmery:

Hlavnej jednotky: 430 x 55 x 261 mm (Š x V x H)
Subwoofera: 168 x 350 x 285 mm (Š x V x H)
Predných reproduktorov: 90 x 1200 x 70 mm (Š x V x H)/podstavec: 240 x 240 mm
Stredového reproduktora: 360 x 74,5 x 68,5 mm (Š x V x H)
Efektových reproduktorov: 90 x 1200 x 70 mm (Š x V x H)/podstavec: 240 x 240 mm

Hmotnosť:
Základné jednotky: 2,56 kg
Subwoofera: 2,6 kg
Predných reproduktorov: 3,9 kg
Stredového reproduktora: 0,9 kg
Efektových reproduktorov: 3,9 kg

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung HT-E5550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HT-E5550.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií