Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AP+ plus nový vizuál

Samsung HT-F9750W

Zobraziť katalóg
Samsung HT-F9750W
5 4 hodnotení
Domáce kino Luxusný kovový dizajn, pravý 7.1ch zvuk, 1330 W, predné a zadné stĺpové reproduktory, zadné bezdrôtové reproduktory, elektrónkový riadiaci a gálium nitridový výkonový zosilňovač, reproduktory s keramickou polypropylénovou membránou (CPID), konverzia na rozlíšenie 4K, Smart Hub 2013, Webový prehliadač, Wi-Fi, AllShare Play / AllShare Cast, Bluetooth, HDMI, optický vstup
Kód:  WH865c80 Produktové číslo:  HT-F9750W/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung HT-F9750W


Profesionálny 7.1-kanálový systém domáceho kina Samsung HT-F9750W bol vytvorený ako dokonalý náprotivok série inteligentných televízorov Samsung pre rok 2013. S vybrúseným kovovým dizajnom, bezchybným spracovaním a krištáľovo čistým zvukom vám do domácnosti prinesie dosiaľ nepoznaný zážitok z hudby i obrazu. Extra výkonné reproduktory s celkovým výstupom 1330 W uspokojí zaprisahaných audiofilov aj užívateľov, ktorí pre seba chcú to najlepšie. Špičkový elektrónkový a digitálny predzosilňovač sú tak len obyčajným zlomkom použitej technológie.





Domáce kino využíva exkluzívny kodek DTS Neo: Fusion, ktorý rozširuje priestorové podanie zvuku o vertikálny rozmer. Gálium nitridový zosilňovač si poradí s frekvenčným spektrom ďaleko za bežným rozsahom. Spolu s predzosilňovačom pomáha reprodukovať prirodzený a čistý zvuk s minimálnym skreslením. O konkrétne a jasné podanie každého tónu sa starajú injekčne vstrekované membrány z kombinácie polypropylénu a keramiky.





Systém obsahuje Blu-ray prehrávač s integrovanou Wi-Fi a súpravu 8 priestorových reproduktorov. Reprosústava sa skladá z duálneho subwoofera, štyroch stĺpových širokopásmových reproduktorov a bezdrôtových satelitov. Úžasný nie je ale len zvuk tohto systému. Procesor dokáže previesť aj obyčajné DVD do ultra vysokého rozlíšenia - najnovšieho štandardu 4K. Prehrávač je kompatibilný so všetkými typmi diskov Blu-ray, DVD a CD, poradí si samozrejme aj s celým množstvom multimediálnych formátov.





So systémom Samsung HT-F9750W si užijete tú najlepšiu zábavu - 3D filmy so skvelým trojrozmerným ozvučením, obsah dostupný z internetu aj FM rádio. Vďaka integrovanej bezdrôtovej technológii Wi-Fi máte na dosah sociálne siete Facebook a Twitter, aj videá z obľúbeného portálu YouTube. Vstavaný prehliadač internetu vám sprístupní všetky dôležité informácie, získate tak prehľad o počasí, aktuálne správy aj spravodajstvo zo športu.



Pomocou rozhrania Smart Hub 2013 to zvládnete efektívne, ľahko a rýchlo.Technológia S Recomendation dokonca inteligentne rozozná vaše osobné preferencie a odporučí podľa nich relácie na mieru. Nainštalovaný je tiež Bluetooth, vhodný najmä na pripojenie prenosných zariadení.



Funkcia Power Bass je vytvorená tak, aby zabezpečila tie najdunivejšie basy a naozaj úctyhodné tóny v nízkych frekvenciách. Vibrácie vyžarované cez duálnu jednotku meniča subwoofera umožňujú hlbší a bohatší zážitok. Či už počúvate hudbu, alebo sledujete napínavý akčný film, posuňte svoju zábavu ešte o úroveň vyššie, ten rozdiel oceníte.

Samsung AllShare

S funkciou AllShare môžete streamovať filmy, fotografie a hudbu z akýchkoľvek zariadení v blízkom okolí, vrátane počítačov. Cloudová technológia a podpora ukladania dát na webe spoločne prinášajú ešte väčšiu slobodu a mobilitu, pretože vám umožňujú získať prístup k vášmu multimediálnemu obsahu a sprístupňovať ho, bez ohľadu na to, či ste doma, alebo sedíte u kamaráta na gauči.

Crystal Amplifier Plus

O verné podanie sa stará digitálny zosilňovač Crystal Amplifier Plus špeciálne vyvinutý Samsungom. Minimalizuje šumy a skreslenie pomocou dvojnásobného filtrovania a zanecháva len úplne čistý zvukový výstup. Táto vynikajúca technológia tak prináša špičkový HD zvuk, ktorý znie presne tak, ako bol zamýšľaný.

HDMI ARC

Praktické rozhranie HDMI ARC (Audio Return Channel) umožní bez optického kábla pripojiť k prehrávaču zariadenia, ktoré spracovávajú televízny výstupný signál. K tomu, aby ste mohli používať reproduktory s ktorýmkoľvek ďalším kompatibilným prístrojom, tak postačí iba HDMI kábel pripojený do televízora. Využiť toho môžete napríklad s vašou hernou konzolou, multimediálnym centrom (HTPC), satelitným prijímačom, či set-top boxom.

TV Sound On & BD Wise

Funkcia TV Sound On umožní jediným stlačením vypnúť integrovaný reproduktor televízora a spustiť skvelý priestorový zvuk tohto domáceho kina. Rovnako inteligentná je aj BD Wise. Synchronizuje všetky vaše zariadenia Samsung pripojené cez HDMI, stará sa o maximálnu kvalitu obrazu a spozná, čo práve robíte - keď počúvate hudbu, automaticky vypne obraz televízora.


Parametre a špecifikácia:

Základné:
Počet kanálov: 7.1
Celkový výkon: 1330 W (RMS)

Podporované disky:
3D Blu-ray/Blu-ray Video/DVD-Video/DVD ± R/DVD ± RW/CD DA/CD-R/CD-RW/VCD

Tuner:
Tuner FM rádia
Podpora RDS

Video funkcie:
BD profil 5.0, BD Wise 3.0, BD Live, konverzia až do rozlíšenia 4K (UltraHD UP-Scaling)

Formát dekódovania:
AVCHD/DivX, DivX HD/XVID/LPCM/AAC/MP3/MKV/WMA,WMV (1/2/3/7/9)/FLAC/JPEG/HD JPEG

Podporované zvukové formáty:
Dolby Digital/Dolby Pro Logic II/Dolby Digital Plus/Dolby True HD/DTS/DTS 96/24/DTS HD/DTS Neo: Fusion/3D Sound Plus/inteligentná hlasitosť/vylepšenie zvuku MP3/výkonné basy/užívateľský ekvalizér/futbalový režim/automatická kalibrácia zvuku (ASC)/9 zvukových režimov (DSP)

Špeciálne funkcie:
Elektrónkový predzosilňovač/ripovanie CD/filmy & seriály/plnohodnotný internetový prehliadač/Crystal Amplifier Plus/TV Sound On/sieťové služby Smart Hub 2013/S Recommendation

Konektivita:
Anynet + (HDMI-CEC)
DLNA
AllShare
Wi-Fi s podporou Wi-Fi Direct
Bezdrôtové reproduktory
Bluetooth
Konektor USB 2.0
1x HDMI výstup (podpora ARC)
2x HDMI vstup
1x analógový audio vstup
1x optický vstup

Napájanie:
Prevádzková spotreba: 128 W
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,5 W

Rozmery (Š x V x H):
Základná jednotka: 430 x 61 x 310 mm
Subwoofer: 208 x 390 x 350 mm
Predné repro: 90 x 1320 x 70 mm
Stredové repro: 360 x 85 x 70 mm
Zadné repro: 90 x 1300 x 70 mm

Príslušenstvo:
Anténa
Diaľkové ovládanie
Integrovaný mikrofón na automatickú kalibráciu zvuku

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie
Bezdrátový prenos hudby Hotovo!
Celkový výkon zostavy
1 330 W Hotovo!
Technológia
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Vstupy
HDMI Hotovo!
Reproduktory
Bezdrôtové Hotovo!

Typ sústavy

Vlastnosti a funkcie
Bezdrátový prenos hudby Hotovo!

Charakteristika

Celkový výkon zostavy
1 330 W Hotovo!

Pripojenie

Technológia
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Vstupy
HDMI Hotovo!

Prenos zvuku v sústave

Reproduktory
Bezdrôtové Hotovo!
Subwoofer
Káblové Hotovo!

Rozmery subwoofera

Hĺbka
35 cm Hotovo!
Šírka
20,8 cm Hotovo!
Výška
39 cm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zadní repro jsou uvedeny jako bezdrátové. Vyžadují připojení do elektřiny nebo mají baterie? I když podporují bezdrátový režim, lze je připojit také klasicky kabelem? Děkuji

Dobry den, rad bych se zeptal na tento produkt. Pokud jej koupim jako pouzity, bude zcela funkcni, kompletni a se zarukou?

Dobrý den,chci se zeptat jestli přehrává mechanika 4k Blu-ray disky a podporuje toto domací kino HDR funkci? Děkuji Robin

Diskusia a poradňa k Samsung HT-F9750W
Príslušenstvo pre Samsung HT-F9750W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HT-F9750W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HT-F9750W.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií